شناسایی علایق پژوهشی، کلید موفقیت در تحقیقات علمی

در نشست علمی "نقطه شروع پژوهش" خانم محمدی پژوهشگر مدرسه علمیه حضرت نرجس خاتون دولت آباد، با تأکید بر اهمیت شناسایی علایق پژوهشی و انتخاب موضوعات مرتبط با نیازهای جامعه، تجربیات شخصی‌اش را در مسیر پژوهش و چاپ کتاب به اشتراک گذاشت و بر لزوم حفظ انگیزه و اشتیاق در تحقیقات تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه ای حوزه های علمیه خواهران/ اصفهان، خانم مریم محمدی در نشست علمی با عنوان "نقطه شروع پژوهش به بررسی اهمیت شروع پژوهش و چگونگی شناسایی علایق پژوهشی و با اشاره به تجربیات شخصی‌اش در مسیر پژوهش و چاپ کتاب، اظهار داشت: با وجود چالش‌های فراوان در انتخاب و تصویب موضوع پایان‌نامه، هیچ‌گاه از مسیر خود دلسرد نشده و همواره مصمم بوده که نتایج پژوهش‌هایش را منتشر کنم.

خانم محمدی تاکید کرد: نقطه شروع هر پژوهش موفق، شناسایی دقیق علایق پژوهشی و تعیین حوزه مطالعاتی است از این رو پژوهشگران باید ابتدا به شناخت عمیقی از موضوعات مورد علاقه خود دست یابند تا بتوانند در مسیر تحقیق و مطالعه، انگیزه و اشتیاق بیشتری را حفظ کنند.

وی بر اهمیت انتخاب موضوعاتی که با نیازهای جامعه و مسائل روز مرتبط هستند، تأکید کرد و یادآور شد: پژوهش‌ها نه تنها جنبه علمی داشته باشند بلکه به حل مشکلات واقعی نیز باید کمک کنند.

خانم محمدی گفت: برای موفقیت در پژوهش، افراد باید ابتدا علاقه‌های خود را شناسایی کرده و در آن زمینه‌ها مطالعه کنند تا بتوانند به‌طور عمیق‌تر در آن حوزه‌ها علم خود را بالا ببرند.

وی ابراز کرد: تجربه موفقیت‌های پژوهشی می‌تواند انگیزه را در فرد ایجاد کرده و او را به ادامه پژوهش و گام‌های بعدی در این زمینه تشویق کند.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha