بکارگیری راهبرد "تحول نیازمحور" لازمه پاسخگویی به نیازهای مردم

استاد دانشگاه پارس‌آباد بکارگیری راهبرد اساسی "تحول نیازمحور" را لازمه پاسخگویی منطقی به نیازهای فردی و اجتماعی مردم دانست.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، کریم فیروزی در کارگاه روش‌های نیازسنجی پژوهشی که در مدرسه علمیه ثامن‌الحجج(علیه‌السلام) پارس‌آباد برگزار شد، گفت: نقطه آغاز هر نوع پژوهش، مسأله‌یابی است اینکه درباره چه چیزی باید پژوهش کرد و کدام موضوع و عنوان‌ها ارزشمندتر و در اولویت هستند.

وی افزود: نیازسنجی، فرآیندی ساماندهی شده است و ﺑﺮای مشخص کردن ﻫﺪف‌ها، ﺷﻨﺎﺳﺎﯾﯽ شکاف میان وﺿﻊ ﻣﻮﺟﻮد و ﻫﺪفﻫﺎ و سرانجام ﺗﻌﯿﯿﻦ اوﻟﻮﯾﺖﻫﺎ برای عمل و پیاده‌سازی راه‌حل‌ها است.

مدرس دانشگاه با اشاره به اهداف نیازسنجی پژوهشی، تصریح کرد: نیازسنجی پژوهشی بایستی در میان تمامی نخبگان و فعالان عرصه‌های مختلف وجود داشته باشد چرا که امروزه متاسفانه باور درستی به نیازسنجی در جامعه ما وجود ندارد.

فیروزی اظهار کرد: حوزه‌های علمیه اگر بخواهد نقش رهبری و پاسخگویی به نیازهای فردی و اجتماعی مردم را در ابعاد گوناگون و در سطح ملی و فرا ملی به درستی ایفا کند باید راهبرد اساسی "تحول نیازمحور" را برگزیند چرا که بدون شناخت واقعی نیازهای جامعه و اولویت‌بندی آنها، نمی‌توان انتظار پاسخگویی مؤثر را داشت.

پژوهشگر و نویسنده فعال پارس‌آباد گفت: طلبه برای انجام رسالت خود بایستی نیازهای جامعه را بشناسد و تبدیل به مسأله کند و پس از پژوهش دقیق، علمی و منطقی، آن را به جامعه ارائه دهد.

بکارگیری راهبرد "تحول نیازمحور" لازمه پاسخگویی به نیازهای مردم

بکارگیری راهبرد "تحول نیازمحور" لازمه پاسخگویی به نیازهای مردم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha