زنان نخبه در نشستی که با همکاری رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه برگزار شد، به بررسی مقام و فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) که مظهر ارزشهای شفقت، استقامت، فداکاری و ایمان است، پرداختند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و با همکاری مشترک سازمان زنان فاطمه زهرا(س) و رایزنی فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در زیمبابوه، نشست تخصصی با حضور اساتید و دانشجویان در کالج فاطمه زهرا(س) در شهر حراره برگزار شد.
این نشست، زنان نخبه این کشور با پیشینههای مختلف را گردهم آورد تا درباره مقام و فضائل حضرت فاطمه زهرا(س) که مظهر ارزشهای شفقت، استقامت، فداکاری و ایمان است، گفتوگو کنند.
خانم هاجر مکوینجا، مدیر سازمان زنان فاطمه زهرا(س) مروری جامع بر رویکرد حضرت فاطمه زهرا(س) در تعاملات اقتصادی و اجتماعی ارائه داد.
وی به توانایی حضرت زهرا(س) در مواجهه با پیچیدگیهای زمانه خود و حفظ اعمال صالح اسلامی در کنار استواری در برابر چالشهای دنیوی اشاره کرد.
یکی از سخنرانان برجسته این نشست، خانم مبویا شوکو، نماینده یکی از نهادهای مذهبی سنتی آفریقا بود. وی از خصوصیات اخلاقی زنان مسلمان که از سیره بینظیر حضرت فاطمه زهرا(س) الهام گرفتهاند، تقدیر کرد.
خانم شوکو تأکید کرد: زندگی حضرت زهرا(س) تأثیر عمیقی بر زنان مسلمان داشته است و به آنان کمک کرده تا حتی در مواجهه با دشواریها، کرامت و عزت خود را حفظ کنند.
شیخ آنوسا موتوما به بررسی شباهتهای میان زندگی حضرت فاطمه زهرا(س) و تعاملات اجتماعی زنان مسلمان پرداخت. وی به چالشها و سختیهای حضرت زهرا(س) اشاره داشت و بیان کرد که با وجود این مشکلات، ایشان به ایمان خود پایبند ماندند و اسوهای برای تمام زنان عالم شدند.
این نشست با سخنان شیخ عبدالله مکوینجا، رئیس شورای ارشاد اسلامی اهل بیت(ع) زیمبابوه، به پایان رسید. وی ضمن تقدیر از برگزارکنندگان و شرکتکنندگان، از نقش زنان مسلمان در زیمبابوه تجلیل کرد و میلاد حضرت فاطمه زهرا(س) را یادآوری قدرتمندی از اهمیت توانمندسازی زنان و شناخت سهم آنان در جامعه اسلامی دانست.
همچنین، با همکاری رایزنی فرهنگی کشورمان در زیمبابوه همزمان با ایام میلاد حضرت زهرا(س)، نشستی با موضوع «توانمندسازی جامع زنان با الگوگیری از رویکرد حضرت زهرا(س) در رشد معنوی، اجتماعی و فکری زنان» در مؤسسه امام حسین(ع) در شهر موتاره برگزار شد.
خانمها طیبه بالاکازی، ترشا موسنزی، تنده زهرا لویز و به شکل مجازی خانم ربکا مسترتون از انگلستان، به ارائه دیدگاههای خود پرداختند.
نظر شما