کارگاه مجازی هوش مصنوعی با حضور استاد ارجمند، آقای سید جواد امامی به مناسبت هفته پژوهش با عنوان کاربردهای هوش مصنوعی در پژوهش برگزار گردید.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ سیستان وبلوچستان، خانم جواننیا، معاون پژوهش مدیریت استان سیستان و بلوچستان از برگزاری کارگاه مجازی هوش مصنوعی با حضور استاد ارجمند جناب آقای سید جواد امامی به مناسبت هفته پژوهش با عنوان کاربردهای هوش مصنوعی در پژوهش با هدف آشنایی طلاب با قابلیتهای هوش مصنوعی و نمونههای کاربردی آن در پژوهش خبر داد.
سید جواد امامی در ابتدای سخنان خود گفت: هوش مصنوعی خدمات پژوهشی مختلفی دارد از جمله خدمات عمومی هوش مصنوعی می باشد که در زمینه پاسخ به سوالات، خلاصه نویسی، ترجمه، نوشتن و از جمله خدمات تخصصی آن مرور ادبیات، تجزیه و تحلیل داده ها و نوشتن پروپوزال و مقاله است.
وی گفت: از جمله خدمات آموزشی که هوش مصنوعی ارائه می دهد در موضوعات مختلف از جمله روشهای تحقیق و نگارش علمی و غیره می باشد. پاسخ به سوالات درسی و انجام تکالیف دانشگاهی از خدمات دیگر یک هوش مصنوعی است که می تواند به سوالات در مورد دروس دانشگاهی پاسخ دهد و تکالیف آنها را تا حدودی کمک کند.از خدمات مشاورهای هوش مصنوعی میتوان به مشاوره در انتخاب موضوع تحقیق، مشاوره در روشهای تحقیق و مشاوره در نگارش علمی، خدمات فناورانه، استخراج اطلاعات و تولید محتوای خلاقانه و ترجمه ماشینی است.
سید جواد امامی افزود: امروزه از هوش مصنوعی در مقالات می توان بهره گرفت که اگر دربخش های از مقاله از هوش مصنوعی استفاده شد باید حتما نام ابزار ذکر شود و امروزه در داوریهای مقالات، ارزیاب هوش های مصنوعی به داوری ها اضافه شده است. هوش مصنوعی دست یار خوبی هست اما اگر جایگزین انسان شود خروجی خوبی نخواهد داشت.
سید جواد امامی افزود: برای استفاده از هوشهای مصنوعی یک جمیل نیاز هست و یک تحریم شکن و از جمله تحریم شکنهایی که معرفی کردند shecan که نحوه استفاده از سایت shecan.ir را آموزش دادند و تحریمشکن گیم را هم معرفی کردند و نحوه نصب آن را توضیح دادند.
وی در پایان ضمن معرفی سایت future tools به معنی ابزارهای آینده که در این سایت چند هزار ابزار هوش مصنوعی را جمع آوری شده است؛ به معرفی هوش مصنوعی fileread.chatGPT.storh.abe1 ,otio و چندین هوش مصنوعی دیگر و کاربردهای هرکدام پرداختند .
انتهای پیام/
نظر شما