اخلاص و تقوا، کلید دستیابی به نورانیت در قیامت

استاد اخلاق حوزه به اهمیت نورانیت و طهارت پرداخت و بر تأثیر وضو، نماز اول وقت و استغفار روزانه برای افزایش نور و طهارت تأکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/اصفهان، حجت‌الاسلام و المسلمین سید حسین رفیعایی، استاد اخلاق در سلسله جلسات خُلُق با موضوع: «کسب نورانیت»، در جمع طلاب و کادر مدارس علمیه النجیبیه کوشک و فاطمیه درچه گفت: «در قیامت، کافران از مؤمنان می‌پرسند: چرا شما به مقام نورانیت رسیده‌اید؟» مؤمنان در پاسخ خواهند گفت:  اخلاص در نیت، عمل صالح، تقوا و توجه به قرآن و طهارت دلیل نورانیت ماست.

وی همچنین به فرمایش پیامبر صل‌الله‌علیه‌وآله‌وسلم در آخرین خطبه خود در حجة الوداع که فرمودند: «من دو ثقل برای شما به یادگار می‌گذارم؛ این دو نور است و نخ تسبیح که به هم وصل است و انسان را به رستگاری می‌رساند یکی کتاب خدا و دیگری عترت و اهل بیتم. و این تأکید بر اهمیت قرآن و اهل بیت در هدایت انسان‌ها دارد و به مسلمانان توصیه می‌کند که به این دو منبع مهم توجه ویژه‌ای داشته باشند.

استاد اخلاق بر اهمیت وضو تأکید کرد و آن را نشانه‌ای از نور دانست.

وی گناه را ظلمت و استغفار را نور معرفی کرد و گفت: نماز اول وقت و استغفار روزانه، که بهتر است حداقل 70 مرتبه باشد، از عوامل موثر در افزایش نورانیت و طهارت هستند.

حجت‌الاسلام رفیعایی بر مداومت به ذکر تسبیحات حضرت زهرا (س) و  خواندن روزانه قرآن، حتی به میزان یک صفحه تأکید کرد  و این کار را اقدامی مستمر و مفید برای روح و روان معرفی کرد.

وی یکی دیگر از راهکارها برای دست‌یابی به نورانیت و طهارت را ذکر «و ترحم علی عجزنا و اغثنا بحقهم» که در رکوع نماز باید خوانده شود دانست و آن را توصیه‌ای از سوی امام زمان (عج) به آیت‌الله مرعشی نجفی دانستند.

حجت‌الاسلام رفیعایی در پایان تأکید کرد: با کسب نورانیت، به کل جهان اشراف پیدا کرده و بهشتی و رستگار خواهیم شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha