
رئیس امور نخبگان و استعدادهای برتر گفت: اگر مدیران، برای تربیت استعدادهای برتر، برنامای دقیق طراحی کنند، مدارس علمیه خواهران استان هرمزگان، ظرف مدت یک سال، رشد پانصد درصدی خواهد داشت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران هرمزگان، حجت الاسلام والمسلمین عماد رئیس امور نخبگان و استعدادهای برتر در نشست نخبگان، مدیران و معاونان مدارس علمیه خواهران هرمزگان بیان داشت: مرکز امور نخبگان و استعدادهای برتر، هر ساله مکاتبهای با حوزههای مرکزی، پیرامون شناسایی استعدادهای برتر برگزار میکند، بنابراین هر کدام از بزرگواران، اظهارنظر و اصلاحاتی دارند مطرح بفرمایند تا در کمیسیون، مورد بررسی قرار گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین عماد بیان داشت: اگر طلبهای از مدارس سمپاد، وارد حوزه شده از مقطع سیکل یا دیپلم به محض پذیرش و اخذ کد طلبگی به مرکز امور نخبگان، جهت حمایت، معرفی شوند.
وی با تأکید بر اینکه جهشی خواندن به ضرر طلاب، تمام خواهد شد خاطرنشان کرد: طلاب با گذراندن 30 الی 40 واحد درسی، شرایط شرکت در استعدادهای برتر را دارند، داوطلبانی که از دبیرستان وارد مدارس علمیه می شوند، شیوه جهشی را انتخاب نکنند؛ چرا که گاهی به ضرر طلبه خواهد بود و از چرخه استعدادهای برتر خارج میشوند.
حجت الاسلام والمسلمین عماد، همترازی اساتید را از ضروریات خواند و بیان کرد: سعی و تلاش مرکز امور نخبگان به سمت حضوری برگزار کردن مصاحبهها میباشد و در این راستا باید اساتید همتراز و مشابه مصاحبه بگیرند و این گونه نباشد که عدم یکنواختی در نمرات رخ دهد، بنابراین باید تعادل در راستای مصاحبه اساتید رعایت شود.
وی اظهار داشت: در اداره امور نخبگان تمام تلاش این است که شرایط همه مناطق و مشکلاتی که وجود دارد لحاظ شود و طبق آن امتیازات صورت گیرد.
رئیس اداره امور نخبگان و استعدادهای برتر اذعان کرد: طلابی که از نظر آموزشی در سطح بالا قرار دارند، اما سن آنها بالاتر از سن در نظر گرفته شده در آیین نامه است و مانع پذیرش آنان می شود را باید مدیران استانها درخواست بدهند و آماری دقیق را ارائه بدهند تا طبق آن قانون گذاری صورت گیرد.
وی خاطرنشان کرد: افرادی که در سطح سه یا سطح چهار دانش آموخته می شوند و امکان تحصیل برای آنان وجود ندارد، اما در یکی از مشاغل حوزوی فعالیت دارند ولو تحصیل نداشته باشند، با شرایطی که اداره امور نخبگان لحاظ می کند، اگر واجد شرایط و در حال ارتقاء باشد، جزو استعدادهای برتر قرار خواهند گرفت.
حجت الاسلام والمسلمین عماد بیان داشت: تمام سرمایهگذاری حوزه نباید به صورت مساوی برای تمام طبقات باشد، بلکه حجم عمده سرمایه گذاری باید برای طلابی باشد که مستعد و ممتاز هستند و مدیران مدارس باید به طلاب دارای استعداد توجه بیشتری داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: طلابی که کار شاخصی در زمینه تبلیغی انجام می دهند یا مبلغ بین الملل هستند، به امور نخبگان، معرفی شوند تا از طریق آنان، مدل سازی برای سایر استعدادهای برتر صورت گیرد.
حجت الاسلام والمسلمین عماد با اشاره به تربیت طلاب خاطرنشان کرد: مدیران میتوانند از طلابی که دارای نشاط و توانایی هستند یک موجود تحول آفرین خلاق، تربیت نمایند، اگر این گونه باشد نتیجهاش کم شدن مشکلات است.
نظر شما