مشاور خانواده در جمع طلاب مدرسه علمیه معصومیه یزد به تشریح مصادیق تعارض در محیط خانواده و بیان راهکارهای کاهش تعارض و مهارتآموزی در این زمینه پرداخت.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/یزد، کارگاه «مهارت های ارتباطی زوجین با فرزندان» در جمع طلاب مدرسه علمیه معصومیه یزد برگزار شد.
خانم رضیه مازارچی در این کارگاه موضوع حفظ بنیان خانواده را یکی از مسائل مهم روز بیان کرد و افزود: یکی از نکات مهم برای حفظ روابط سالم بین اعضای خانواده، دوری از تعارض و یا کاهش تعارض است.
وی تصریح کرد: کاهش تعارض یعنی این که باید نسبت به موضوعاتی که روزانه برای ما اتفاق میافتد و بیم ایجاد تنش و تعارض را احساس میکنیم، تغییر نگرش داشته باشیم و روح و روان خود را به خاطر نگرش منفی آزار ندهیم.
مشاور خانواده با بیان مثالهایی در مورد تعارض در محیط خانواده اظهارکرد: هر یک از اعضای خانواده دارای وظایف و حقوقی هستند که مادر خانواده باید نسبت به آن آشنایی داشته باشد تا از ایجاد تعارض بین اعضا بکاهد.
وی ادامه داد: کسی که در زندگی خود و در روابط با دیگران فقط دنبال کسب حقوق شخصی خود باشد مدام طلبکار دیگران و جامعه است و تنبلی به سراغ او میآید.
خانم مازارچی، افزود: طلبکاری افراطی نسبت به حقوق شخصی باعث ایجاد موضعگیری و در نهایت ایجاد تعارض میشود.
وی یکی از راهکارهای کاهش تعارض را تقویت نقش هدایت گری و حامی بودن خود نسبت به اعضای خانواده دانست و افزود: به جای به کاربردن الفاظ منفی از کلمهای به نام «خادم» استفاده کنیم.
خانم مازارچی تصریح کرد: یک مادر نمونه مدیر و مدبر است و به جای تکیه بر امکانات به انتظارات افراد خانواده از خود نگاه کند.
انتهای پیام/
نظر شما