برگزاری کارگاه مجازی ارتقا مهارت‌های مدریت اجرایی نشریات

دومین جلس از کارگاه مجازی ارتقا مهارت‌های مدیریت اجرایی نشریه با حضور برخط مدیران اجرایی نشریات استان یزد برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/یزد، حجت الاسلام و المسلمین محسن هنرجو در دومین جلسه کارگاه مجازی با مدیران اجرایی نشریات، یکی از ارکان اصلی نشریه را صاحب امتیاز نشریه دانست و اظهار داشت: صاحب امتیاز هر نشریه برای اخذ رتبه علمی، باید هیأت تحریریه‌ای متشکل از حداقل هفت نفر از صاحب‌نظران در حوزه موضوعی نشریه را که به‌طور کتبی قبول مسئولیت نموده‌اند، مطابق استاندارد هیأت تحریریه معرفی نماید.

وی ضمن بیان اینکه مدیر مسئول نشریه شخصی حقیقی است که از طرف صاحب امتیاز معرفی و بعد از دارا بودن صلاحیت تایید می شود، افزود: مسئولیت تمامی موارد حقوقی برعهده مدیر مسئول است، مثل سرقت علمی که علاوه بر نویسنده، مدیر مسئول نیز نسبت به آن مسئولیت دارد.

 حجت الاسلام هنرجو بیان داشت: سردبیر قدرت اجرایی و علمی زیادی دارد، وی شخص حقیقی خبره در موضوع نشریه است که مسئولیت اداره و هدایت محتوایی نشریه و نیز صدور گواهی پذیرش یا رد مقالات را دارد.

وی با اشاره به شرایط پژوهشی سردبیر گفت: سردبیر باید حداقل ۴ مقاله علمی پذیرفته شده یا سایر آثار پژوهشی در حوزه موضوعی نشریه یا حوز ه های مرتبط داشته باشد که این شرط، تضمینی برای داشتن دانش و تجربه کافی در زمینه علمی مرتبط با نشریه است.

حجت الاسلام هنرجو در مورد هیئت تحریریه نشریه اظهار داشت: هیئت تحریریه گروهی متشکل از افراد صاحب نظر در موضوع نشریه هستند که در امور علمی نشریه، تایید یا رد مقالات تصمیم گیری می‌کنند.

وی با اشاره به سابقه پژوهشی هیئت تحریریه عنوان کرد: اعضای هیأت تحریریه تا زمان درخواست رتبه برای نشریه، باید حداقل سه مقاله علمی پذیرش شده یا سایر آثار پژوهشی در حوزه موضوعی نشریه داشته باشند.

حجت الاسلام هنرجو به بیان وظایف هیئت تحریریه پرداخت و گفت: هیئت تحریریه وظیفه تصمیم‌گیری نسبت به سیاستگذاری علمی نشریه و ارائه راهکارهای اجرایی به منظور ارتقای سطح علمی مجله و بررسی مقالات ارسالی و تطبیق آن با موضوع و اهداف نشریه را دارد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha