قرآن و اهل‌بیت علیهم‌السلام مکمل یکدیگرند

مرجع تقلید شیعیان در دیدار دست‌اندرکاران همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، با اشاره به حدیث ثقلین، به تشریح این حدیث پرداخت و بر ضرورت همراهی اهل‌بیت(ع) با قرآن کریم در همه عرصه‌ها تأکید کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حضرت آیت‌الله سیدموسی شبیری زنجانی از مراجع تقلید، در دیدار دست‌اندرکاران نخستین همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم ضمن تبریک اعیاد ماه رجب، با اشاره به ضرورت فعالیت‌های قرآنی، برگزاری این همایش را کاری ارزنده و خوب برشمرد.

وی ضمن تمجید از دست‌اندرکاران برگزاری نخستین همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، با اشاره به حدیث ثقلین، به تشریح این حدیث پرداخت و بر ضرورت همراهی اهل‌بیت(ع) با قرآن کریم در همه عرصه‌ها تأکید کرد.

در ابتدای این دیدار حجت‌الاسلام‌ والمسلمین احمد واعظی رئیس دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم، گزارشی از فعالیت‌های مختلف دفتر تبلیغات اسلامی در حوزه‌های تبلیغی، آموزشی و پژوهشی ارائه داد و همایش مرجعیت علمی قرآن کریم را فعالیت جدیدی در حوزه مطالعات میان‌رشته‌ای قرآن و علوم دانست.

در این دیدار حجت‌الاسلام‌ والمسلمین مرتضی غرسبان دبیر اجرایی نخستین همایش مرجعیت علمی قرآن کریم، به تشریح برنامه‌های این همایش پرداخت و اظهار کرد: از برنامه‌های مهم این همایش که در بهمن‌ماه برگزار خواهد شد، دیدار اعضای هیئت‌ رئیسه و دست‌اندرکاران برگزاری همایش با مراجع عظام است و امروز توفیق شد خدمت حضرتعالی شرفیاب شویم و در هفته جاری نیز دیدار با سایر مراجع در دستور کار برنامه‌ریزان همایش قرار دارد.

استاد حوزه علمیه قم به نشست خبری همایش هم اشاره کرد و افزود: این نشست خبری با حضور خبرنگاران و فعالان خبری و رسانه‌ای در روز دوشنبه، ۲۴ دی‌ماه، با حضور رئیس و دبیران علمی و اجرایی همایش برگزار خواهد شد.

دبیر اجرایی نخستین همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم به تفاوت‌های این همایش با دیگر همایش‌ها اشاره کرد و گفت: با توجه به تخصصی‌بودن موضوع همایش، بر اساس تصمیم شورای سیاست‌گذاری و کمیته علمی، پنج پنل تخصصی این همایش در پنج روز متوالی، در بهمن‌ماه برگزار خواهد شد.

وی ادامه داد: در جلسات متعدد علمی که در دو ماه اخیر برگزار شده است، رؤسا و دبیران پنل‌های تخصصی و همچنین مقالات برگزیده برای ارائه در پنل‌ها مشخص شده‌اند.

دبیر اجرایی نخستین همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، زمان برگزاری همایش را اوایل بهمن اعلام کرد و از همه پژوهشگران، محققان و اعضای هیئت علمی دفتر تبلیغات اسلامی و سایر مراکز همکار در برگزاری همایش، برای حضور در همایش و همچنین پنل‌های تخصصی دعوت به عمل آورد.

در پایان این دیدار حضرت آیت‌الله شبیری زنجانی برای اعضای حاضر و دست‌اندرکاران برگزاری نخستین همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم آرزوی موفقیت و سربلندی کرد.

یادآور می‌شود، در این دیدار حجج اسلام والمسلمین نجف لک‌زایی، رئیس پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی، محمدصادق یوسفی مقدم، رئیس پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن و عیسی عیسی‌زاده، رئیس میز کار تخصصی قرآن حضور داشتند.

نخستین همایش ملی مرجعیت علمی قرآن کریم، از برنامه‌های میز کار تخصصی قرآن قطب تعمیق باور دینی است که توسط پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن کریم پژوهشگاه علوم و فرهنگ اسلامی و با مشارکت چندین مرکز و نهاد علمی برگزار خواهد شد.

انتهای پیام/

قرآن و اهل‌بیت علیهم‌السلام مکمل یکدیگرند

قرآن و اهل‌بیت علیهم‌السلام مکمل یکدیگرند

قرآن و اهل‌بیت علیهم‌السلام مکمل یکدیگرند

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha