مبلغ بینالملل با اشاره به سبک زندگی علوی گفت: حضرت علی(ع) در زندگی ما، از جایگاه تاریخی، وجود ذهنی و صامت برخوردار است که باید به جایگاه حاضر، وجود خارجی و ناطق مبدل گردد، فکر کردن به شان و منزلت حضرت آسان است اما باید بدانیم که چقدر در زندگی به فرامین ایشان عمل میکنیم.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، دکتر سهیل اسعد مبلغ بینالملل در مراسم جشن ولادت امیرالمومنین علی(ع) و روز پدر که در سالن همایش آیت الله شرعی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران برگزار شد، با اشاره به جایگاه و منزلت حضرت(ع) بیان کرد: حضرت علی(ع) بهعنوان یکی از اولویتها و الگوهای جهان اسلام در دنیا شناخته میشود که هیچ نقد و انتقادی بر جایگاه و شخصیت مبارک ایشان، وارد نیست.
وی ادامه داد: غرب در زمینه وارد کردن نقد به اسلام از تبحر و تخصص والایی برخوردار است مانند نقد قرآن کریم، پیامبر اسلام، تعالیم اسلامی و…، کتابی انتقادی نیز تحت عنوان من مسلمان نیستم در دانشگاههای آمریکا و اروپا به چاپ رسیده است که تمام شبهات اعتقادی جهان اسلام با عناوین مختلف از جمله پیامبر و کودک همسری، پیامبر و خشونت و… را در این کتاب، گردآوری کرده است.
سهیل اسعد افزود: با وجود نقد جهان اسلام توسط غرب، همچنان شخصیت و جایگاه امیرالمومنین علی(ع) بدون هیچگونه اتهام و افترایی، حفظ شده است.
وی عنوان کرد: در جریان جنگ صفین، امیرالمومنین خطاب به افرادی که قرآن را به نیزه کردند، فرمود؛ قرآن ناطق من هستم و اگر خود را پیرو آن میدانید، به من رجوع کنید و نکتهای که اینجا از اهمیت زیادی برخوردار میشود آن است که ما چقدر در زندگی و فرهنگ خود سبک زندگی علوی امیرالمومنین را جاری میکنیم؟.
مبلغ بینالملل مطرح کرد: حضرت علی(ع) در زندگی ما، از جایگاه تاریخی، وجود ذهنی و صامت برخوردار است که باید به جایگاه حاضر، وجود خارجی و ناطق مبدل گردد، عدهای در غرب تاریخ، سنت و فلسفه خود را مانند فلسفه یونانی و هندوئیسم به سبک زندگی تبدیل کرده و از آن بهره میگیرند.
وی در پایان گفت: فکر کردن به شان و منزلت حضرت آسان است اما باید بدانیم که چقدر در زندگی به فرامین ایشان عمل میکنیم، در حالی که باید سبک زندگی علوی اسلامی را در فرهنگ خود ابدی کنیم.
انتهای پیام/
نظر شما