اصحاب رسانه و هنر وظیفه سنگینی برای معرفی آیت الله شهید ابوتراب عاشوری برعهده دارند

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر تأکید کرد: اهل قلم، اهل بیان، اصحاب رسانه و هنر وظیفه سنگینی برای معرفی آیت الله شهید برعهده دارند و باید مرقد مطهر او محل زیارت مشتاقان از سراسر کشور شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/بوشهر ، حجت الاسلام علی اکبر اسماعیلی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر، در یادواره شهید شیخ ابوتراب عاشوری که یکشنبه شب در سالن شهید حجت الاسلام و المسلمین رئیسی مدرسه علمیه معصومیه تخصصی سطح سه بوشهر برگزار شد، به بیان ویژگی ها و خصایل شهید عاشوری بعنوان شهید شاخص طلاب و روحانیون در سال ۱۴۰۳ پرداخت و گفت: جهاد شیخ شهید یک جهاد همه جانبهٔ ی بی وقفهٔ ی زندهٔ ی فزآینده بود.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر عنوان داشت: جامعیت، آینده نگریِ همراه با بصیرت و آمیخته با کیاست و دل نترس و خطر کردن در مواقع حساس از ویژگی های جهاد شهید شیخ ابوتراب عاشوری است.

وی اضافه نمود: تواضع و مردم داری و خدمت بی منت به مردم از آیت الله شهید، شخصیتی محبوب، مردمی، جذاب و دلنشین ساخته بود.

حجت الاسلام اسماعیلی افزود: اخلاص شهید بزرگوار همان نقطه آسمانی شدن این شهید و ماندگاری او در دل هاست و امروز هم اگر در کنار هم قرار گرفتیم و یاد این شهید را زنده کرده ایم از آثار اخلاص شهید است.

استاد حوزه علمیه بوشهر در ادامه به همراهی همسر شهید با وی در طول مبارزات وی اشاره کرد و ابراز داشت: بُعد دیگر زندگی پر فراز و نشیب شهید عاشوری زندگی خانوادگی و وجود همسری فداکار، مؤمن، بصیر و سختکوش است که زمینه را برای این حجم از فعالیت های شهید آیت الله عاشوری فراهم کرده است.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر تاکید کرد: اهل قلم، اهل بیان، اصحاب رسانه و هنر وظیفه سنگینی برای معرفی آیت الله شهید بر عهده دارند و باید مرقد مطهر او محل زیارت مشتاقان از سراسر کشور شود.

وی افزود: شهید عاشوری رضوان الله علیه در مکنون و گنج پنهانی بود که خداوند متعال تفضل فرمود و آشنایی با ایشان را نصیب ما نمود اما استخراج فضایل معنوی و اخلاقی و شخصیت والا و انقلابی شهید بزرگوار برای الگو گیری نسل جوان و خانواده ها، وظیفه طلاب و روحانیون است.

گفتنی است مراسم بزرگداشت یادواره شهید آیت الله شیخ ابوتراب عاشوری ره به میزبانی حوزه های علمیه خواهران استان بوشهر با حضور خانواده وی و جمعی از طلاب و اساتید و استقبال خوب مردم انقلابی و ولایتمدار بوشهر برگزار شد.

همچنین اولین کنگره ملی شهید عاشوری ۲۵ بهمن ماه سال جاری در حسینیه عاشقان ثارالله برگزار می گردد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha