حکمت و فرزانگی و ایمان رهبر انقلاب برای جهان ثابت شد

حجت الاسلام اسماعیلی با اشاره به پیشبینی رهبر معظم انقلاب از آینده جنگ اسرائیل گفت: رهبر معظم انقلاب در همان آغازین روزهای نبرد فرمودند این شکست غیرقابل ترمیم است و اکنون برای همه معلوم شد رژیم صهیونیستی چه خسارت بالایی را متحمل شده و بار دیگر حکمت و فرزانگی و ایمان رهبر انقلاب برای جهان ثابت شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/بوشهر، حجت الاسلام والمسلمین علی اکبر اسماعیلی مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر در گفت‌وگویی با اشاره به اجرایی شدن توافق آتش بس و تسلیم شدن صهیونیست‌ها در برابر مقاومت اسلامی حماس گفت: صهونیست‌ها از ۷ اکتبر به بعد با شکستی که متحمل شدند برای جبران آن دست به جنایات زیادی در غزه زدند ولی با این وجود نتوانستند به اهداف خود برسند و این بدترین شکست و ذلت برای آنها بود که در برابر گروه کوچکی از مقاومت با این توافق به آنها تحمیل شد.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر با تبریک پیروزی مردم مظلوم غزه بر رژیم صهیونیستی خاطر نشان کرد: با این پیروزی حکمت و ایمان استوار و قلب نورانی رهبر معظم انقلاب بر جهانیان آشکار شد.

وی با اشاره به پیشبینی رهبر معظم انقلاب از آینده این جنگ افزود: رهبر معظم انقلاب در همان آغازین روزهای نبرد و با آن بصیرت نافذ خود فرمودند: این شکست غیر قابل ترمیم است و اکنون برای همه معلوم شد که رژیم صهیونیستی چه خسارت سیاسی، اجتماعی ، نظامی و امنیتی بالایی را متحمل شده است و بار دیگر حکمت و فرزانگی و ایمان رهبر انقلاب برای جهان ثابت شد.

حجت الاسلام اسماعیلی با تأکید بر بازخوانی سخنان رهبری در ۱۵ ماه گذشته درباره غزه بیان کرد : کلمه کلمه این سخنان همه از عمق ایمان شجاعت حکمت دوراندیشی و صلابت رهبر عزیز و الهی ایران اسلامی حکایت دارد و ما وظیفه داریم بعد از مسأله غزه، این را نیز برای مردم بیان کنیم.

امام جمعه موقت بوشهر خواستار بررسی بیشتر ابعاد این پیروزی بزرگ شد و گفت: این پیروزی فقط پیروزی بر رژیم صهیونیستی نبود، بلکه پیروزی بر تمام استکبار غرب و آمریکای جنایتکار بود و بار دیگر نشان داد صبر و مقاومت مردم و رزمندگان حماس بود که پوزه زورگویان عالم را به خاک مالید و خواسته به حق مردم مظلوم غزه را محقق کرد.

وی تصریح کرد: با این پیروزی، شکست‌های بعدی صهیونیست هم رقم خواهد خورد و رژیم صهیونیستی و حامیانش روز به روز در دل‌ها منفورتر و به زوال خود نزدیک‌تر می‌شوند.

مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر افزود: در این نبرد نابرابر، غرب به هیچ یک از اهداف خودش نرسید، نه گروگان‌ها را آزاد کرد، نه به نابودی حماس رسید و نه مسیر نتساریم و فیلادلفیا راراه‌اندازی کرد، فقط کشتار بی‌رحمانه و ویرانی غزه حاصل این جنگ نابرابر شد و ان شالله جهان به زودی دنیای بدون صهیونیست را شاهد خواهد بود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha