روابط نهادهای ایران و قزاقستان در حوزه زنان و خانواده توسعه می‌یابد

مدیر بخش زنان اداره دینی مسلمانان قزاقستان با رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در جمهوری قزاقستان دیدار و درباره زمینه‌های توسعه روابط بین نهادهای دو کشور در حوزه زنان و خانواده بحث و تبادل نظر کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم دینارا قوتقوژاقیزی مدیر بخش زنان اداره دینی مسلمانان قزاقستان در دیدار با علی اکبر طالبی متین رایزن فرهنگی جمهوری اسلامی ایران در این کشور به تشریح فعالیت‌ها و اقدامات بخش زنان اداره مفتیات قزاقستان پرداخت و گفت: بخش زنان مفتیات یکی از فعال‌ترین واحدهای اداره دینی مسلمانان قزاقستان است که از سال ۲۰۱۶ راه اندازی شده و در ۱۷ استان و ۳ شهر ویژه کشور فعالیت دارد.

وی افزود: با تلاش این بخش در تمام نقاط قزاقستان دوره‌های آموزش دینی مختص بانوان، مدارس مادران و مادربزرگان و باشگاه‌های زنان راه‌اندازی شده و به طور فعال به گسترش ارزش‌های اخلاقی، دینی و سنتی در میان زنان جامعه می‌پردازد.

مدیر بخش زنان مفتیات قزاقستان اظهار کرد: این مراکز و واحدها به اقداماتی نظیر فعالیت‌های امور خیریه، برگزاری برنامه‌های فرهنگی، هنری و سنتی، تبلیغ سنت‌های ملت قزاق، برگزاری نشست‌های تبیین ارزش‌های اسلامی و اقدامات در مبارزه با جریان‌های مخرب می‌پردازند.

 تشکیل شبکه زنان مسلمان ایران و قزاقستان

طالبی‌متین رایزن فرهنگی ایران در قزاقستان نیز در سخنانی، ابراز امیدواری کرد که این برنامه گام نخست همکاری‌های دوجانبه باشد و تلاش می‌کنیم برنامه‌های مختلف دیگری با مشارکت بخش زنان اداره مفتیات به انجام رسانیم.

وی همچنین با تبریک انتصاب مجدد نوروزبای حاجی تاغان اولی به عنوان مفتی اعظم قزاقستان، فعالیت وی را در این سمت بسیار مهم دانست و به فعال‌تر شدن اداره دینی مسلمانان قزاقستان در عرصه‌های مختلف جامعه پس از روی کارآمدن ایشان اشاره داشت.

طالبی‌متین آمادگی رایزنی فرهنگی ایران در آستانه را برای برقراری ارتباط بین متخصصان و کارشناسان ایرانی  و قزاقی در زمینه زنان و خانواده به منظور تبادل دانش و تجربه و بحث و بررسی راه‌های حل دغدغه‌ها و بحران‌های اجتماعی در منطقه را اعلام کرد.

وی پیشنهاد تشکیل شبکه زنان مسلمان و متخصص دو کشور را داد و گفت: لازم است مناسبات رایزنی فرهنگی ایران و بخش‌های مختلف مفتیات قزاقستان به خصوص بخش زنان با تلاش و اراده جدی دو طرف روز به روز افزایش بیشتری یابد.

در ادامه، خانم آقمارال مامانقول خبرنگار، بلاگر و پژوهشگر آزمایشگاه تحقیقاتی «نانو فناوری‌های صنعتی» که در این دیدار حضور داشت، با قدردانی از برگزاری همایش بین‌المللی «دگرگونی نقش زنان در جامعه مدرن، در خانه و محل کار» با بیان خاطرات و احساسات خود از سفر به ایران از آمادگی خود برای همکاری بیشتر با رایزنی فرهنگی ایران و برگزاری برنامه‌های محتوایی در زمینه‌های مختلف خبر داد.

وی پیشنهاد برگزاری چنین وبینارهایی با حضور متخصصان دو کشور در موضوعات زنان شرقی، جنسیت و خانواده، تحولات و ارزش‌های خانواده مدرن، جایگاه و امتیازات زن در اسلام و نقش و عاملیت زن در خانواده و اجتماع را مطرح کرد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha