کارگاه تربیت مربی مقالهنویسی با استفاده از هوش مصنوعی برای معاونین پژوهش و کتابداران مدارس علمیه استان کرمانشاه در مدیریت حوزههای علمیه خواهران استان برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ کرمانشاه، حجتالاسلام و المسلمین نجادی مدیر حوزه علمیه خواهران استان کرمانشاه به بیان اهمیت و ضرورت اجرای این کارگاه پرداخت و افزود: هوش مصنوعی موضوعی کاملاً تخصصی است و به بیان مقام معظم رهبری ما باید به عمق هوش مصنوعی پی ببریم.
وی گفت: حوزه علمیه به عنوان نهاد علمی پویا که متناسب با رشد علمی روز، تولید محتوا داشته است؛ باید به این امر نیز به صورت جدی ورود کند و هدفگیری خوبی داشته باشد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بیان کرد: با توجه به اینکه معاونان پژوهش امر تولید محتوای پژوهشی را به عهده دارند، لازم است ابتدا خود در این قضایا مهارت لازم را کسب و سپس کار را برای ورود صحیح طلاب تسهیل نمایند.
مریم مرادی معاون پژوهش مدیریت استان کرمانشاه که مدرس این دوره بود اظهار داشت: در این کارگاه که برای تربیت مربی مقالهنویسی با استفاده از هوش مصنوعی به صورت یکروزه برای معاونین پژوهش و کتابداران مدارس علمیه استان در مدیریت استان برگزار شد، سرفصلهایی چون مقدمهای بر هوش مصنوعی در مقالهنویسی، آشنایی با ChatGPT و Gemini 3 انتخاب موضوع و جستجوی منابع، ساختار مقالهنویسی علمی، تجزیه و تحلیل دادهها با استفاده از ChatGPT و Gemini 6. ویرایش و بهبود مقاله، مدیریت منابع و رفرنسدهی صحیح، شبیهسازی فرآیند نقد و بررسی مقاله، چالشها و محدودیتهای استفاده از هوش مصنوعی در مقالهنویسی و تمرینات عملی و نوشتن مقاله با ChatGPT و Gemini11 11. استفاده از هوش مصنوعی برای ارائه خدمات بهتر در کتابخانه را ارائه شد.
در حاشیه این کارگاه یکروزه از تلاشها و زحمات یک ساله کتابداران مدارس استان، تقدیر و تشکر به عمل آمد.
انتهای پیام/
نظر شما