مبعث آغازگر حرکت بزرگ فرهنگی و دینی در سراسر جهان اسلام بود 

استاد مدرسه علمیه تخصصی الزهراء سلام الله علیها بندرعباس گفت: مبعث آغازگر حرکت بزرگ اجتماعی، فرهنگی و دینی در سراسر جهان اسلام بود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم سیده خدیجه محمدی امین طی گفتگویی بیان کرد: مبعث پیامبر اکرم حضرت محمد (صلی الله علیه و اله) در ۲۷ رجب سال ۱ عام هجری به وقوع پیوست که به معنای آغاز رسالت و پیامبری ایشان است. در این روز حضرت محمد (صلی الله علیه و اله) در غار حرا واقع در کوه نور در نزدیکی مکه، از سوی جبرئیل (علیه‌السلام) نخستین وحی را دریافت کردند، این وحی شامل آیات ابتدایی سوره علق؛ «اقْرَأْ بِاسْمِ رَبِّکَ الَّذِی خَلَقَ» بود. 

استاد حوزه با اشاره به اینکه مبعث به عنوان نقطه عطفی در تاریخ اسلام به شمار می‌رود، خاطرنشان کرد: این واقعه آغازگر یک حرکت بزرگ اجتماعی، فرهنگی و دینی در جزیره‌العرب و در نهایت در سراسر جهان بود.

خانم محمدی امین تصریح کرد: پیامبر (صلی الله علیه وآله) به تدریج رسالت خود را آغاز کردند و به ترویج مبانی دین اسلام پرداختند که شامل توحید، عدل و اخلاقیات می‌شد.

وی اذعان داشت: این روز در تقویم اسلامی به عنوان روز بزرگداشت مبعث پیامبر (صلی الله علیه و اله) شناخته می‌شود و مسلمانان در این روز به ذکر و یادآوری این واقعه مهم می‌پردازند.

استاد حوزه در پایان گفت: این روز فرصتی برای تجدید نظر در اصول اخلاقی و دینی و یادآوری اهمیت پیام پیامبر (صلی الله علیه واله) در زندگی همه مسلمانان است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha