مدیرکل انتقال خون استان لرستان گفت: به طور یقین بانوان بهترین مروجین فرهنگ اهدای خون در خانواده و جامعه هستند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، فاطمه ایرانی مدیرکل انتقال خون استان لرستان در نشست با مشاوران بانوان شاغل در دستگاههای اجرایی استان که در دفتر مدیرکل انتقال خون استان برگزار شد، اظهار کرد: روز ۱۸ بهمنماه همزمان با روز ایثار شهادت و مقاومت طی یک پویش، بانوان دستگاههای اجرایی استان با حضور در پایگاههای اهدای خون استان با اهدای یک واحد خون به نیت کمک به کودکان تالاسمی و مادران باردار پرخطر اقدام به اهدای خون خواهند کرد.
وی با اشاره به نقش پررنگ بانوان در انقلاب اسلامی و همچنین نهاد خانواده افزود: در جنگ تحمیلی بانوانی حضور داشتند که مادر ۲ یا سه شهید و یا همسر شهید بودند که نشاندهنده روحیه ایثارگری بانوان ما در جامعه است.
مدیرکل امور بانوان استانداری لرستان با اشاره به اینکه در دوران پهلوی یا حتی قبل از آن نگاه به بانوان نگاه خوب و مثبتی نبود، عنوان کرد: در آن مقطع به زن بهعنوان یک کالا نگاه میکردند اما با پیروزی انقلاب اسلامی نگاه جامعه نسبت به بانوان تغییر کرد و این قشر حتی بیشتر از مردان توانمندی خود را ثابت کردند.
ایرانی با اشاره به اهمیت اهدای خون اظهار کرد: فرهنگ ایثار از دوران دفاع مقدس در جامعه نهادینه شده اما هر قدر هم که علم پزشکی پیشرفت داشته باشد تاکنون جایگزینی برای خون در دنیا کشف نشده و نیاز به خون همیشگی است.
وی افزود: بیمارانی هستند که بهصورت مداوم باید خون بگیرند و به تعبیری ادامه حیات آنها به خونهای اهدایی مردم بستگی دارد و همه باید برای سلامت این بیماران پایکار باشیم.
اهدا خون مؤثرترین راهها برای نجات جان انسانها است
علی سوری مدیرکل انتقال خون لرستان نیز با بیان اینکه اهدای خون یکی از سادهترین و درعینحال مؤثرترین راهها برای نجات جان انسانها است اظهار کرد: در جهانی که هر لحظه ممکن است فردی به دلیل سانحه، جراحی یا بیماریهای خاص به خون نیاز پیدا کند، این عمل انساندوستانه کمک بزرگی میکند.
وی با بیان اینکه هر واحد خون اهداشده میتواند زندگی یک یا چند نفر را از مرگ حتمی نجات دهد عنوان کرد: هر واحد خون اهدایی میتواند جان سه نفر را نجات دهد همچنین برای بدن فرد اهداکننده نیز مزایای متعددی از جمله تحریک سلولهای خونی، تنظیم سطح آهن بدن، پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، کاهش خطر ابتلا به برخی سرطانها و کاهش غلظت خون را دارد.
سوری با بیان اینکه به طور یقین بانوان بهترین مروجین فرهنگ اهدای خون در خانواده و جامعه هستند، افزود: خانهای که از نعمت حضور یک مادر یا دختر اهداکننده خون بهرهمند باشد همانند یک پایگاه ترویج فرهنگ اهدای خون است.
انتهای پیام/
نظر شما