برگزاری مسابقه قرآنی در حوزه علمیه ریحانه النبی(سلام الله علیها) سنندج

معاون فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی سلام الله علیها استان کردستان از برگزاری مسابقات قرآنی خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ کردستان، معاون فرهنگی حوزه علمیه ریحانه النبی(سلام الله علیها) سنندج از برگزاری مسابقه قرآنی با هدف ترویج فرهنگ حفظ قرآن کریم و ایجاد فضایی رقابتی و آموزنده برای طلاب در پایه‌های مختلف خبر داد.
مسابقه با حضور استاد بزرگوار سرکار خانم کبودی و معاون فرهنگی خانم هادی کمال به عنوان داوران، برگزار شد.

خانم هادی کمال افزود: نه تنها فرصتی برای نمایش توانمندی‌های حفظ قرآن بود، بلکه به تقویت روحیه همکاری و همدلی بین طلاب نیز کمک کرد. 
وی گفت: برگزاری چنین رویدادهایی نشان‌دهنده اهمیت حفظ قرآن در جامعه اسلامی و تلاش برای ارتقاء سطح علمی و معنوی طلاب است. امیدواریم این مسابقات ادامه‌دار باشد و به ترویج فرهنگ قرآنی در بین طلاب کمک کند.


 انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha