
استاد حوزه و دانشگاه گفت: طلاب این ظرفیت را دارند که فرزندانی تربیت کنند که همچون حضرت عباس(علیهالسلام)، یاریدهنده امام زمان خود باشند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزه علمیه خواهران/ هرمزگان خانم، خانم عطاءاللهی استاد حوزه و دانشگاه در نشست اخلاقی با موضوع شخصیت شناسی حضرت عباس علیه السلام و زیطلبگی در جمع طلاب مدرسه علمیه ریحانه الرسول سلام الله علیها قشم بیان کرد: حضرت عباس(علیهالسلام) نمونهای بارز از وفاداری، حمایتگری و بندگی خالصانه نسبت به امام زمان خود بود و به همین دلیل به بابالحوائج مشهور شد.
وی در ادامه به نقش مادر حضرت عباس(علیهالسلام)در تربیت فرزند صالحی چون حضرت عباس(علیهالسلام) اشاره کرد و افزود: اگرچه امامان بزرگوار(علیه السلام) در طول قرون متمادی فرزندان بسیاری داشتند، اما تربیت خاص حضرت امالبنین(سلاماللهعلیها) سبب شد که حضرت عباس(علیهالسلام) در زمره برترین یاران امام خود قرار گیرد.
استاد حوزه با بیان اینکه مادر حضرت عباس(علیه السلام) الگویی ارزشمند برای طلاب حوزه علمیه محسوب میشود، اظهار داشت: طلاب این ظرفیت را دارند که فرزندانی تربیت کنند که همچون حضرت عباس(علیه السلام)، یاریدهنده امام زمان خود باشند.
وی همچنین به جایگاه طلاب در جامعه اشاره کرد و گفت: امام زمان(عجل الله تعالی فرجه) نگاهی مهربان و پدرانه به طلاب دارند، زیرا آنان میراثدار انبیا و حاصل زحمات علما در طول قرنها هستند. ازاینرو طلاب باید با روشهای مناسب و بیان اثرگذار، معارف دینی را به جامعه منتقل کنند و قدر فضای حوزه علمیه را بدانند.
خانم عطااللهی در ادامه به حدیثی از امام صادق(علیه السلام) اشاره و بیان داشت: حضرت میفرمایند، کار نیک از هرکسی نیکوست، اما از شما شیعیان نیکوتر و کار بد از هرکسی زشت است، اما از شما زشتتر، زیرا به ما نسبت داده میشوید.
وی تأکید کرد: این حدیث نشاندهنده مسئولیت سنگین طلاب در جامعه است، چراکه اعمال آنان تأثیر مستقیم بر افکار عمومی دارد.
استاد دانشگاه در پایان به اهمیت برنامهریزی در زندگی طلبگی پرداخت و بر لزوم توجه به ورزش، تغذیه و خواب مناسب تأکید کرد و گفت: طلاب باید با تقویت جسم، ذهن و روح خود، در مباحث معنوی نیز پیشرفت چشمگیری داشته باشند.
انتهای پیام/
نظر شما