لزوم داشتن اخلاص در اعمال

مدیر مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) شادگان در پنجمین مرحله از سلسله دوره‌های آموزشی و فرهنگی که با عنوان «گامی به سوی تمدن نوین اسلامی» در مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) شادگان برگزار شد، بر لزوم داشتن اخلاص در حین عمل و تأثیر آن در بقای عمل تأکید کرد.

 به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/خوزستان، پنجمین مرحله از سلسله دوره‌های آموزشی و فرهنگی با عنوان «گامی به سوی تمدن نوین اسلامی» در مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) شادگان برای اساتید، کادر و طلاب و به صورت اردوی درون مدرسه‌ای برگزار شد.

خانم یوسفی مسئول کانون مهدویت مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) شادگان در ابتدا با بیان مقدمه‌ای، به ایجاد چالش با شیوه‌ پرسش و پاسخ بین طلاب پرداخت و با بیان معنای انقلاب علیه خود، افزود: منظور از انقلاب علیه خود این است که یکی از این دو خود (خودِ عالی یا خودِ دانی) علیه خودِ دیگر قیام کند و او را به کنار بزند. به عنوان مثال اگر انسان با پیروی از نفس اماره، تن به تمایلات ناپسند دهد و آلوده به گناه شود، علیه گرایشات عالی خود یا همان خودِ عالی قیام کرده است.

در ادامه این اردو خانم آلبولافی، مدیر مدرسه علمیه پس از تبیین معنای سه واژه‌ شورش، کودتا و انقلاب خاطرنشان کرد: این سه واژه در صورت و شکل شبیه به هم هستند، ولی در انگیزه و محتوا متفاوت‌اند، گاهی انگیزه خوب است ولی محتوا بد و بالعکس و گاهی هر دو خوب هستند مانند انقلاب فرهنگی.

مدیر مدرسه علمیه ریحانه النبی (س) شادگان در ادامه افزود: در هر انقلاب باید به سه موضوع اصل انقلاب، انگیزه انقلاب و محتوای انقلاب توجه کرد. گاهی عمل واقعا بزرگ است ولی چون برای خدا نیست ارزش ندارد پس انقلاب باید الهی و خالص باشد.

خانم آلبولافی در پایان بیان داشت: تصفیه نمودن عمل از شائبهٔ غیر خدا و پا نهادن بر انانیّت، از خصوصیات یک عمل خالص بوده و هجرت صوری و معنوی از بیت نفس، مستلزم اخلاص در حین عمل و بقای بر آن پس از عمل، انتظار پاداش نداشتن، عمل را ندیدن، خشنود و دلبسته نشدن به عمل است که نمونه بارز انقلابی با این خصوصیات، انقلاب اسلامی توسط رهبر کبیر انقلاب امام خمینی (ره) است و ان‌شاءالله انقلابی متصل به قیام حضرت مهدی موعود (ارواحنافداه) خواهد شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha