مراسم اختتامیه «یادواره شهدا فجر مقاومت تا نور ولایت»

«یادواره شهدا فجر مقاومت تا نور ولایت» که در غرفه مهدویت مدرسه علمیه شهید حسن حاج غفاری قم برگزار شده بود، به کار خود پایان داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ قم، مراسم اختتامیه  «یادواره شهدا فجر مقاومت تا نور ولایت» صبح 30 بهمن 1403 با حضور مدیر، اساتید، کادر و طلاب بسیجی در غرفه مهدویت مدرسه علمیه شهید حسن حاج غفاری قم برگزار شد. 

سرکار خانم حیدران معاون فرهنگی مدرسه علمیه شهید حسن حاج غفاری ضمن ارائه گزارشی اجمالی از نحوه برگزاری این یادواره، بیان کرد: این مراسم با بیانات ارزشمند استاد فرجیان پیرامون ارزش شناخت ولایت و شکرگزاری در قبال این نعمت، آغاز شد و کلیپی در خصوص نحوه برگزاری و آماده‌سازی یادواره اکران شد. 

وی افزود: استاد سلطانی‌پور ضمن روایتگری سیره شهدای زن و نقش ایشان در پیروزی انقلاب اسلامی به تبیین وظایف طلاب نسبت به امر ولایت فقیه پرداخت و حال و هوای ولایی به محفل بسیجیان هدیه نمود و این مراسم با مولودی‌خوانی اعیاد شعبانیه، ادامه یافت.

معاون فرهنگی این حوزه علمیه اذعان کرد: مراسم یادواره شهدا فجر مقاومت تا نور ولایت با ویژه برنامه طلاب بسیجی در روز سه‌شنبه به کار خود پایان داد و نمایشگاه یادواره با موضوع شهدای محور مقاومت، مهدویت، انقلاب غیرت و شهدای دفاع مقدس تا آخر ماه شعبان المعظم جهت بازدید عموم به فعالیت خود ادامه می‌دهد.
 

مراسم اختتامیه «یادواره شهدا فجر مقاومت تا نور ولایت»

مراسم اختتامیه «یادواره شهدا فجر مقاومت تا نور ولایت»

مراسم اختتامیه «یادواره شهدا فجر مقاومت تا نور ولایت»

مراسم اختتامیه «یادواره شهدا فجر مقاومت تا نور ولایت»

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha