
نشست تبیینی بیانیه گام دوم انقلاب با محوریت تاریخ استعمار درمدرسه علمیه نجمیه سرخه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران /سمنان، خانم طیبه قبیله، معاونت فرهنگی تربیتی مدرسه علمیه نجمیه سرخه از نشست تبیینی بیانیه گام دوم انقلاب با محوریت تاریخ استعمار با سخنرانی استاد حوزه خانم زهرا وطنی پور و با حضور جمعی از طلاب و دانشآموختگان در سالن اجتماعات مدرسه نجمیه برگزار شد.
خانم زهرا وطنیپور گفت: استعمار بهمعنای طلب عمران و آبادی است و استعمارگران با شعار آباد کردن آن کشورها اما با هدف آبادانی خود، وارد کشور های استعمار زده میشدند .
استاد حوزه ادامه داد: تا قبل از پانصد سال گذشته مردم جهان در آرامش زندگی میکردند و خبری از استعمار نبود، امام به تدریج با کاهش طلا در کشورهای اروپایی مانند ایتالیا و پرتغال که قدرت روز آن زمان بودند، به فکر جمع کردن غنایم از کشورهای دنیا افتادند.
خانم وطنی پور گفت: سه اختراع مهم قطبنما، کشتیهای جنگی سبک و سلاحهای قابلحمل باعث ایجاد نظم نوین جهانی در دنیا و ایجاد استعمار و چپاول برای بدست آوردن طلا در جهان شد.
وی گفت: استعمارگران با حضور در کشورهای استعمارزده نهتنها ثروتهای آنها را چپاول میکردهاند، بلکه حتی خط و زبان را تغییر میدادند و از هر گونه شکنجه و تحقیر شخصیت مردم آن منطقه کوتاهی نمیکردند.
استاد حوزه ادامه داد: با ایجاد انقلاب صنعتی و شروع جنگ جهانی، طلا کارایی خود را از دست داد و استعمار برای نفت شروع شد، در این برهه ایران که در دوران قاجار به سر میبرد بهعلت وجود ذخایر زیاد نفت دچار استعمار از طرف انگلستان و بعد آمریکا شد.
استاد حوزه بیان کرد: در جنگ جهانی اول انگلستان و روسیه در یک جبهه بودند و با بهانههای ساده ایران را که هیچ نقشی در این جنگ نداشت، وارد جنگ کردند و نتیجه آن کشتار وحشیانه مردم ایران و به استعمار کشیدن این کشور شد.
خانم زهرا وطنی پور ادامه داد : آنچه باعث شده نظام جمهوری اسلامی بعد از ۴۶ سال همچنان با انگلستان و آمریکا دشمنی خود را پابرجا بداند این است که این کشورها هنوز به دنبال اهداف خود هستند و برای آنها حکومت پهلوی با حکومت اسلامی فرقی نمیکند.
وی در پایان گفت : باید بدانیم مشکلات جامعه ما صرفاً برای عدم برقراری مذاکره با دنیای غرب نیست و مشکلات به نظام جمهوری اسلامی برنمیگردد بلکه این روش دولتمردان مختلف است که مشکلات را ایجاد میکند و باید بین تفکر نظام و دولت تفاوت قائل بود.
انتهای پیام/
نظر شما