اهمیت تغذیه سالم و تأثیر آن بر سلامت جسم و روان

حوزه علمیه حضرت فاطمه سلام الله علیها سقز با همکاری مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خواهران استان میزبان نشستی آموزشی با موضوع تغذیه بود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ کردستان، حوزه علمیه حضرت فاطمه سلام الله علیها سقز میزبان نشستی آموزشی در رابطه با تغذیه با حضور خانم احمدی، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت شهرستان سقز بود.
خانم احمدی در این نشست آموزشی که با همکاری مرکز خدمات حوزه‌های علمیه خواهران استان برگزار شد، به اهمیت داشتن یک برنامه غذایی صحیح اشاره کرد و گفت: با انتخاب مواد غذایی متنوع از گروه‌های مختلف مانند لبنیات، سبزیجات، حبوبات، غلات، میوه‌ها و گوشت‌ها، می‌توان نیازهای تغذیه‌ای بدن را به راحتی تأمین کرد.
خانم احمدی تأکید کرد: تغذیه مناسب نه تنها به سلامت جسم کمک می‌کند، بلکه تأثیر مستقیمی بر سلامت ذهن و روان دارد و با داشتن یک برنامه غذایی سالم، می‌توان از بروز بسیاری از مشکلات و بیماری‌ها جلوگیری کرد و حتی در درمان برخی از آن‌ها نیز مؤثر بود. بنابراین، ایجاد یک برنامه غذایی اصولی و متنوع، نه تنها کار دشواری نیست، بلکه می‌تواند به سادگی در زندگی روزمره گنجانده شود.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha