
نشست «سیاستهای فرزندآوری کشور» در مدرسه علمیه فاطمه معصومه (س) اهواز با حضور خانم اعظم قابلپور کارشناس ارشد حقوق و جزا و عضو انجمن نفس برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ خوزستان، اعظم قابلپور کارشناس ارشد حقوق و جزا و عضو انجمن نفس در نشستی که با عنوان «سیاستهای فرزندآوری کشور» و با حضور طلاب مدرسه علمیه فاطمه معصومه (س) اهواز برگزار شد، گفت: به گزارش بانک جهانی، میزان پوشش اقلام جلوگیری از بارداری طی حدود سی سال گذشته روند افزایشی داشته است، بر اساس گزارش آمریکا آمار سقط جنین در بازه ۱۹۶۰-۱۹۸۰، ۳۰۰۰ برابر افزایش یافته است. این الگو علاوه بر کشورهای دیگر در کشور ما نیز وجود دارد. به گزارش بانک جهانی میزان پوشش اقلام جلوگیری از بارداری طی حدود ۳۰ سال گذشته یعنی تا سال ۱۳۹۵ که اعلام شده از حدود ۴۰% تا ۸۷% روند افزایشی داشته است.
وی در بیان علت این پدیده اظهار داشت: وقتی به صورت حاکمیتی وسایل جلوگیری را توزیع میکنید، به این معناست که فرزند به خودی خود یک مقوله منفی است و نباید باشد مگر خلاف آن ثابت شود. معنای ارائه یارانه و گسترش دسترسی به وسایل جلوگیری همین است و وقتی در نظامات بهداشتی دنیا به آن تاکید شده، باعث میشود که در مواردی که بارداری بدون برنامهریزی اتفاق میافتد، فرزند در معرض خطر سقط قرار بگیرد.
این وکیل دادگستری در پایان افزود: ترویج روابط خارج از چهارچوب خانواده قبل از ازدواج، آموزشهای خارج از روال در مهدها و مدارس و با عناوین بهداشتی، آموزشهایی به نوجوانان در مدارس به بهانه جهت کنترل و پیشگیری از اچآیوی، دورههای غربالگری پیش از بارداری از موارد تعبیه شده توسط مافیای ضد فرزندآوری است.
انتهای پیام/
نظر شما