عزم شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیته امداد برای حمایت از زنان

مسئولان شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیته امداد بر گسترش همکاری‌های حوزه زنان و خانواده تاکید و به بررسی راهکارهای تقویت حمایت از زنان و خانواده‌های نیازمند پرداختند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، در این دیدار که در محل دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی برگزار شد، فهیمه فرهمندپور دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی و لاله افتخاری، مسئول امور بانوان کمیته امداد امام خمینی(ره)، چالش‌های پیشِ رو در ارائه خدمات به زنان و خانواده‌های تحت پوشش این نهاد را تشریح و بر ضرورت بهره‌گیری از ظرفیت‌های مشترک برای ارتقای دانش، آگاهی و اثربخشی برنامه‌های حمایتی تأکید کرد.

افتخاری به مأموریت‌های کمیته امداد در حوزه زنان اشاره و بر لزوم همکاری‌های بین‌دستگاهی و استفاده از تجربیات نهادهای تخصصی برای بهبود کیفیت زندگی زنان و خانواده‌های نیازمند تاکید کرد.

دبیر ستاد راهبری و نظارت خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی هم بر اشتراکات مأموریتی دو نهاد، بر گسترش تعاملات و همکاری‌های فیمابین در راستای رفع موانع و تقویت برنامه‌های حمایتی حوزه زنان و خانواده تأکید کرد.

با توافق طرفین، مقرر شد سازوکارهای لازم برای هم‌افزایی، تبادل تجربیات و اجرای طرح‌های مشترک در حوزه توانمندسازی زنان و خانواده‌های تحت پوشش کمیته امداد، طراحی و اجرایی شود.

این دیدار در چارچوب سیاست‌های کلان نظام در حوزه زنان و خانواده و با هدف ارتقای خدمات‌رسانی به اقشار نیازمند جامعه برگزار شد و شورای عالی انقلاب فرهنگی و کمیته امداد امام خمینی (ره) با تأکید بر ضرورت تحقق عدالت اجتماعی، گام‌های مؤثری را برای حمایت همه‌جانبه از زنان و خانواده‌های آسیب‌پذیر برداشته‌اند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha