تولید چادر مشکی در کشور به ۱۰ میلیون متر رسید

به گفته مسئول بسیج اصناف کشور، تولید پارچه چادر مشکی در کشور به ۱۰ میلیون متر رسید.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، غلامرضا حسن‌پور، مسئول بسیج اصناف کشور امروز در حاشیه اختتامیه نخستین رویداد طراحی و دوخت لباس فرم مدارس گفت: در حالی که نیاز کشور به چادر مشکی سالانه ۸۰ میلیون متر است اما از این میزان فقط ۱۰ میلیون متر در کشور تولید می شود.

سردار حسن پور همچنین گفت برای طراحی لباس مناسب دانش آموزان دل‌های مختلفی که مطابق الگوی ایرانی و اسلامی و پوشش عفیفانه باشد، از سوی طراحان ایرانی تهیه شده و به رویداد نوآورانه معرفی شده است.

حسن پور این را هم گفت تاکنون بیش از ۲۰۰۰ اثر ز طرح‌های پیشنهادی برای لباس فرم مدرسه معرفی شده است که از این تعداد ۱۴ اثر در اتحادیه خیاطان و ۲۰ اثر توسط یک شرکت تولیدی حائز رتبه شده و در این رویداد معرفی می‌شوند.

وی همچنین گفت لباس مخصوصی برای دانش آموزان استثنایی از جمله دانش آموزان سندروم دان ز سوی طراحان تهیه و در اختیار این دانش آموزان قرار می‌گیرد.

مسئول بسیج اصناف کشور همچنین گفت ویژگی‌های این جلسه این است که ارتباطی بین طراحان لباس و تولید کنندگان و مدیران مدارس برقرار می‌شود تا برخی از افرادی که در زمینه لباس مدرسه دانش آموزان کیسه دوخته بودند از رده خارج شده و لباس فرم مدارس توسط خیاطان ماهر طراحی و دوخته شود.

حسن‌پور گفت با کمک انجمن اولیا و مربیان و ۸۰۰ مدرسه در تهران اس فرم مدرسه مناسب و با قیمت مناسب تهیه می‌شود تا دغدغه خانواده‌ها در این زمینه برطرف شود.

وی این را هم گفت یکی از افراد خیر با تهیه چرخ‌های خیاطی در اختیار دادن زنان سرپرست خانوار در مناطق محروم هم به اقتصاد خانوار آنها کمک کرد و هم باعث تولید لباس‌های مناسب با فرهنگ ایرانی و اسلامی شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha