
مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) قائمشهر گفت:معرفت به معصومین، وزن اعمال را بالا میبرد. معرفت، محبت را نیز بالا میبرد و انسان با معرفت سعی میکند خود را شبیه معصومین (ع)کند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/مازندران، خانم فاطمه ذکریایی مدیر مدرسه علمیه فاطمه الزهرا(سلام الله علیها) قائمشهر، در نشست اخلاقی با طلاب این مدرسه با موضوع «جایگاه علم و معرفت» اظهار کرد: در روایتی از امیرالمؤمنین(علیه السلام) آمده، انسانها سه دسته اند؛ دسته اول عالم هستند و به علم الهی دست یافتند، دسته دوم خود عالم نیستند اما خود را در جهل میبینند و در پی علماند، این دسته همیشه در تلاش هستند که بر علم خود بیافزایند؛ اما دسته سوم دستهایاند که اصلا در پی دانستن نیستند بلکه به دنبال هر دستهای که به نفع خواهشهای دنیاییشان باشد حرکت و با تغییرات جامعه تغییر میکنند.
خانم ذکریایی با اشاره اینکه بیشترین حسرت مومنان در قیامت از عدم معرفت است، بیان کرد: معرفت به معصومین(علیهم السلام)، وزن اعمال را بالا میبرد؛ معرفت، محبت را نیز بالا میبرد، انسان با معرفت سعی میکند خود را شبیه معصومین(علیهم السلام) کند.
وی پس از بیان روایات مهم در این زمینه، نکاتی در زمینه تربیت فرزند یادآور شد و اظهار کرد: برای تربیت فرزند چند نکته بسیار اهمیت دارد؛ اول روزی حلال، دوم انجام واجبات و ترک محرمات و سوم آموزش عقلی معرفت به کودکان است؛ در روایات داریم نشستن ساعتی در نزد عالم ـ که انسان را به مبدأ و معاد آشنا سازند ـ از هزار سال عبادت، نزد خداوند محبوبتر خواهد بود.
انتهای پیام/
نظر شما