ترویج سبک زندگی قرآنی در اولویت فعالیت‌های فرهنگی بانوان طلبه

معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران گفت: از جمله مسائل اولویت دار در فعالیت های فرهنگی بانوان طلبه، تلاش در جهت ترویج سبک زندگی قرآنی است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، خانم اسفندیاری،  معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران با حضور در سی و دومین نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم در مصلی تهران طی گفت و گویی، اظهار کرد: آن چه مهم است این که از ظرفیت عظیم حوزه های علمیه خواهران و محققان و مبلغان و اساتید آن بتوانیم در مسیر رشد و ارتقای فرهنگ جامعه مبتنی بر آموزه های اسلامی و قرآنی بهره لازم را ببریم.

وی با اشاره به تحت پوشش بودن ۶۳ مدرسه علمیه در مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران استان تهران، گفت: بنده به عنوان کسی که ۲۵ سال است در عرصه کارهای فرهنگی و تبلیغی حضور دارم به طور قطع عرض می کنم که بانوان طلبه ظرفیت و توانمندی بالایی دارند و باید از این ظرفیت عظیم در مسیر اصلاح فرهنگی جامعه و نیز حل مسایل مربوط به زنان و خانواده استفاده کنیم.

 معاون فرهنگی حوزه علمیه خواهران استان تهران با بیان این که بخش مهمی از آثار فرهنگی حوزه های علمیه خواهران در قالب مقالات و نشریات پژوهشی ظهور و بروز دارد، افزود: این مقالات و محصولات فرهنگی و رسانه ای در راستای پاسخ به نیازهای جامعه به خصوص قشر زنان و دختران است و به نیازها و سوالات طیف های سنی مختلف و دارای تحصیلات گوناگون پاسخ می دهد.

وی بیان داشت: ورود خواهران طلبه در آموزش و پرورش آثار و برکات بسیاری به همراه داشته و در سال های اخیر در سطح استان تهران حدود یک هزار نفر از خواهران طلبه وارد آموزش و پرورش شده و در کسوت معلمی و یا کارهای پرورشی مشغول به فعالیت هستند.

خانم اسفندیاری اضافه کرد: البته چندین برابر این جمعیت نیز در قالب مبلغین طرح امین، مروجین سبک زندگی و... در سطح مدارس آموزش و پرورش استان تهران فعال هستند.

وی در پایان با تأکید بر ضرورت و اهمیت ترویج سبک زندگی قرآنی در سطح جامعه گفت: رویکرد حوزه علمیه خواهران همیشه رویکرد علمی و نخبگانی بوده اما با این حال در ارتباط با اقشار مختلف مردم و به خصوص زنان و دختران کوشیده که با ارائه طرح های فرهنگی جذاب و پرمحتوا به ترویج سبک زندگی اسلامی و قرآنی همت بگمارد.

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha