جشنواره بانوی کرامت با ۶۴ اثر برگزیده به کار خود پایان داد

مدیرکل پژوهش‌های عمومی حوزه‌های علمیه خواهران از برگزیده شدن ۶۴ اثر علمی در جشنواره بانوی کرامت خبر داد و گفت: از میان آثار حاضر در این جشنواره‌ها، ۶۴ اثر در موضوعات مختلفی از جمله فضای مجازی، تاریخ اسلام، زن و خانواده، احکام فقهی، تفسیر آیات قرآن کریم ومقالات کوتاه نوشت(سئو) و... برگزیده شده‌اند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، مرتضی کرامتی، مدیرکل پژوهش‌های عمومی حوزه‌های علمیه خواهران، با اشاره به مقالات و پایان‌نامه‌های برگزیدگان هفدهمین جشنواره بانوی کرامتT اظهار کرد: آثار عرضه شده در این جشنواره‌ها در قالب رساله علمی سطح ۴، پایان نامه سطح ۳، پژوهش پایانی سطح ۲، کتب علمی، مقالات علمی و مقالات کوتاه نوشت بوده است که تعداد آثار دریافتی در قالب پژوهش پایانی سطح ۲ با بالاترین حضور(تعداد ۶۴۰۶ اثر) و رساله علمی سطح ۴(با ۲۶ اثر) به میزان حداکثر و حداقل قالب های ارائه شده است.

مدیرکل پژوهش‌های عمومی حوزه‌های علمیه خواهران مطرح کرد: استان‌های تهران و خوزستان با بیشترین تعداد برگزیدگان و شایستگان در دوره هفدهم خبرساز شدند.

شایان ذکر است، بخش ویژه جشنواره بانوی کرامت حوزه‌های علمیه، تبلیغ کارآمد و خانواده متعالی بوده است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha