راه خشوع قلب، خدمت به خلق و ترک معصیت است

استاد مؤسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س) گفت: راه خشوع قلب، خدمت به خلق و ترک معصیت است، هرگاه مرتکب معصیت شدید، باید فوراً توبه و استغفار کرد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ مرکزی، جلسه اخلاق هفتگی با موضوع «شرح دعای صباح حضرت امیرالمؤمنین(ع)» با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محمد حق‌پرست، استاد مؤسسه آموزش عالی حوزوی ریحانه الرسول(س) برگزار شد.

حجت الاسلام حق‌پرست در این جلسه به بررسی راه‌های دستیابی به خشوع قلب پرداخت و اظهار داشت: راه خشوع قلب، خدمت به خلق و ترک معصیت است.

وی بر لزوم شناخت معصیت تأکید کرد و گفت: برای اجتناب از معصیت، باید آن را بشناسید، هرگاه مرتکب معصیت شدید، فوراً توبه و استغفار کنید، مخصوصاً از غیبت، دروغ و آزار دیگران بپرهیزید.

حجت الاسلام والمسلمین حق‌پرست به موانع خضوع قلب پرداخت و ابراز کرد: چهار عامل می‌تواند مانع خضوع قلب انسان شود، توجه به دنیا و فراموشی آخرت، بی‌توجهی به فقر خود در برابر خداوند، بی‌توجهی به نعمت‌های خداوند و بی‌توجهی نسبت به مرگ.

وی به اهمیت حرکت در مسیر اهل بیت(ع) اشاره کرد و یادآور شد: انسان باید از معصیت‌ها مراقبت نماید و حمد و سپاس خداوند را بر زبان جاری کند تا قلب او خاضع و متواضع گردد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha