کد خبر: 138040
۱ فروردین ۱۴۰۴، ۲۰:۵۷
جنگ رژیم صهیونیستی با زنان و کودکانِ غزه

مدیرکل دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه گفت: ۷۳ درصد از شهدای حملات رژیم صهیونیستی از بامداد امروز به این باریکه را کودکان، زنان و سالخوردگان تشکیل می‌دهند.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، «اسماعیل الثوابته»، مدیرکل دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه جزئیاتی از آمار شهدای حملات رژیم صهیونیستی از بامداد امروز به این باریکه منتشر کرد.

الثوابته افزود از بامداد امروز سه‌شنبه ۱۸ مارس ۲۰۲۵ میلادی ارتش رژیم اشغالگر با بمباران هوایی گسترده علیه منازل شهروندان بی‌گناه مرتکب ده‌ها کشتار در نوار غزه شد که طی آن بیش از ۴۰۰ نفر به شهادت رسیدند که جزئیات آن به شرح ذیل است:

شهادت ۱۷۴ کودک، شهادت ۸۹ زن، شهادت ۳۲ سالخورده، شهادت ۱۰۹ مرد.

مدیرکل دفتر اطلاع‌رسانی دولتی غزه اظهار داشت: این آمار بدین معناست که شهدای کودک، زن و سالخورده ۷۳درصد مجموع شهدای نوار غزه از بامداد امروز را تشکیل می‌دهند.

وی در پایان گفت: آمار مذکور بیانگر آن است که رژیم صهیونیستی آشکارا به دنبال تکمیل جنگ نسل‌کشی دسته جمعی علیه مردم فلسطین در نوار غزه است.

سخنگوی ارتش رژیم صهیونیستی مدعی شده است بنا به دستورات مقامات سیاسی؛ نیروهای ارتش و شاباک حمله گسترده‌ای را علیه مواضع حماس در اقصی نقاط غزه آغاز کردند.

حماس امروز به اسرائیل هشدار داد که ادامه سیاست ترور فرماندهان این جنبش باعث نخواهد شد که این رژیم به اهداف خود برسد و بتواند اراده و همبستگی ملت و مقاومت فلسطین را از بین ببرد بلکه باعث افزایش قدرت و توانمندی مردم فلسطین برای مقابله با طرح‌های خصمانه این رژیم خواهد شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha