
اولین جلسه اخلاق اساتید در سال 1404 با حضور حجت الاسلام و المسلمین جناب آقای حسینی، نماینده محترم ولی فقیه و امام جمعه محترم شهر زنجان، به میزبانی مدرسه خدیجه کبری س برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ زنجان، اولین جلسه اخلاق اساتید با حضور حجت الاسلام والمسلمین حسینی، نماینده محترم ولی معظم فقیه و امام جمعه شهر زنجان برگزار شد.
معاونان آموزش و فرهنگی مدیریت حوزه علمیه خواهران استان در ابتدای این جلسه، ضمن معرفی حوزههای علمیه خواهران و تبیین ظرفیتهای موجود، گزارشی از فعالیت اساتید حوزههای علمیه خواهران در فعالیت های تبلیغی، بهخصوص طرح زندگی با آیهها ارائه دادند.
حجت الاسلام و المسلمین حسینی در ادامه جلسه امام جمعه شهر زنجان ضمن تأکید بر این نکته که همه افراد در هر جایگاه و موقعیتی نیاز به وعظ و موعظه دارند، خاطرنشان کرد: افرادی که در جایگاه مربی و مدرس، نقش خادمی دارند، نوع رفتار و عملکردشان در تربیت طلاب در عرصههای مختلف اخلاقی، علمی و اثربخشی در جایگاه فردی و اجتماعی تعیین کننده و مؤثر خواهد بود.
نماینده ولی فقیه ضمن اشاره به پدیده بودن حوزههای علمیه خواهران، آن را از افتخارات نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران معرفی و عنوان کرد: حوزههای علمیه خواهران نعمت بسیار بزرگی است و اگر ما بخواهیم خداوند را بابت هزاران خواهر طلبه که در عرصههای مختلف تبلیغی و دینی در حال فعالیت هستند شکر کنیم، زبان قاصر است. البته فضای حوزههای ما نیاز دارد که از حیث علمی و هم به جهت اخلاقی و تبلیغی تقویت شود که الحمدلله این روحیه در کادر مدیریتی مدارس حاکم است و مناسب است تا در این مسیر از تجربیات حوزههای موفق سطح کشور هم استفاده شود.
امام جمعه شهر زنجان ضمن تأکید بر ایجاد انگیزه مداوم توسط اساتید به طلاب در مسیر طلبگی، خاطر نشان کرد: رفتار و سکنات ما، به عنوان امام جماعت، استاد، یک فاضل حوزوی، در رفتار اطرافیان مؤثر خواهد بود. لذا استاد هم در بّعد تقویت علمی باید اهل مباحثه و مطالعه باشد و هم در تقویت ابعاد معنوی، باید مراقبت نماید.
حجت الاسلام حسینی مکتب اسلام را، مکتبی با روحیه کار جمعی معرفی کرده، خواستار ورود حوزه های علمیه خواهران در مسئله اقدامات ایجابی در ترویج مسئله حجاب و عفاف به صورت جمعی شد و گفت:ما هنوز آن اقدام برجسته و فوق العاده ای را که باید در این مسئله به انجام میرساندیم، به انجام نرسانده ایم. لذا درخواست از اساتید و کادر مدارس این است که با تشکیل قرارگاه فرهنگی و تشکیل دبیرخانه در حوزه خواهران، با همفکری و همدلی و همیاری، عملیاتی طراحی کنند تا با یک حرکت ایجابی عظیم، مسئله حجاب و عفاف را در استانی که خواستگاه علم و دیانت و پایگاه شور و شعور حسینی است بهبود ببخشیم. هویت سازی نیز رسالت دیگر این قرارگاه خواهد بود. باید هویت زن زنجانی در ابعاد مختلف قرآنی، مکتبی، علمی و هر عرصهای که انقلاب مجال برای فعالیت اجتماعی زنان باز کرده است، بازآفرینی شود .
وی بیان کرد: ما همواره در جنگ رشد پیدا کردهایم. جنگ امروز هم، جنگ فرهنگی است. یاری و نصرت الهی همراه ما هست. ما اگر با توکل و توسل بخواهیم این کار عظیم در حوزه حجاب و عفاف را به انجام برسانیم، یقیناً توفیقات فوق العادهای نصیبمان خواهد شد.
نظر شما