
معاون آموزشی_تربیتی مدرسه علمیه خدیجه الکبری (سلاماللهعلیها) گفت: نهجالبلاغه مجموعه گرانسنگی است که «اَخُالقرآن» نام گرفته و به اعتراف ادیب و نویسنده مسیحی کلامی بالاتر از کلام مخلوق و کمتر از کلام خالق است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ هرمزگان، خانم فاطمه استادی معاون آموزشی تربیتی مدرسه علیمه خدیجه الکبری سلام علیها بندرعباس اظهار داشت: همانطور که قرآن برنامه زندگی بشریت است نهجالبلاغه نیز راههای رسیدن به سعادت را به انسان نشان میدهد.
وی افزود: مهجوریت نهجالبلاغه در بین شیعیان در حدی است که در یک جمعیت چندهزار نفری، درصد کمی این کتاب گرانسنگ را فقط یک بار خواندهاند.
معاون آموزشی_تربیتی مدرسهعلمیهخدیجهالکبری(سلاماللهعلیها) با اشاره به بیانات نوروزی مقام معظم رهبری(مدظلهالعالی) بیان کرد: مطالعه و ترویج نهجالبلاغه یکی از ابزارهای تبلیغی شیعه است که در دورانهای مختلف برای بشریت مفید است.
وی تصریح کرد: نهجالبلاغه از خطبه، نامه و حکمت تشکیل شده است که مسائل مربوط به دولت و حکومتداری، عدالت اجتماعی و غیره را بیان کرده و در سال ۴۰۰ه.ق توسط سیدشریف رضی گردآوری شده است.
خانم استادی خاطرنشان کرد: با گذشت هزاران سال، همچنان نهجالبلاغه در بین شیعیان مهجور مانده و باید برای احیای هرچه بیشتر این کلام فوق بشری تلاش کنیم خصوصا اینکه امام خامنهای(مدظلهالعالی) بر این امر تاکید فرمودهاند.
خانم استادی همچنین برای انس با نهجالبلاغه گامهایی را بیان کرده و ادامه داد: اولین گام، تهیه نهجالبلاغه یا استفاده از نهجالبلاغه موجود در منازل و کتابخانه با ترجمه روان مانند ترجمه آیتالله مکارم شیرازی، سیدکاظم مهدوی ارفع و محمد دشتی است. گام بعدی مطالعه کتب پیرامون نهجالبلاغه مانند سیری در نهجالبلاغه استادشهیدمطهری(رحمه الله علیه) است. مطالعه اعترافات دانشمندان درباره نهجالبلاغه، برنامهریزی نهجالبلاغه خوانی، حفظ نهجالبلاغه و برگزاری مسابقات از دیگر اقدامات لازم برای انس با این کتاب است.
وی در پایان یادآور شد: جلسات خوانش و مسابقات نهجالبلاغه در مدرسهعلمیهخدیجهالکبری(سلاماللهعلیها) برگزار خواهد شد که امید است قطره ای از دریای پربرکت نهج البلاغه را کسب نماییم.
نظر شما