
مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره بانوی کرامت در فروردین ماه 1404 و با همکاری مدرسه علمیه تخصصی معصومیه شهرکرد در محل سالن اجتماعات مدرسه علمیه فاطمیه برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ چهارمحال و بختیاری، مراسم اختتامیه هفدهمین جشنواره بانوی کرامت در فروردین ماه 1404 با همکاری مدرسه علمیه تخصصی معصومیه شهرکرد در محل سالن اجتماعات مدرسه علمیه فاطمیه با حضور برخی از اعضا شورای علمی پژوهشی استان، مدیران مدارس علمیه خواهران، معاونین پژوهش مدارس، اساتید روش تحقیق و ارزیاب مقالات پایانی و برخی از طلاب سطح 3 و 4 برگزار شد.
خانم امیدی معاون پژوهش مدیریت استان چهارمحال و بختیاری گفت: در این جشنواره 304 اثر به دبیرخانه ارسال و مورد ارزیابی اجمالی قرار گرفت که از این تعداد 80 اثر به مرحله تفصیلی راه یافت. معاون پژوهش حوزه علمیه خواهران استان در ادامه اظهار داشت: از میان آثار ارسال شده، 3 اثر ،سه معاون پژوهش و پنج استاد ارزیاب مقالات که بیشترین شرکتکننده را از نظر کمی و کیفی در مسابقه رشد و بانوی کرامت داشتند، مورد تقدیر و تشکر قرار گرفتند .
حجت الاسلام دکتر نادری عضو شورای علمی پژوهشی استان و استاد راهنمای پایان نامه در ضمن کارگاه علمی مهم ترین اصول داوری مقالات علمی را به این شرح بیان نمود: در داوری باید به ساختار شکلی و محتوایی مقالات اهتمام ویژه کرد و عنوان باید جذاب و زیبا و چکیده از نظر ساختاری گیرا باشد. ساختار مقالات باید نظم منطقی داشته باشد و این نظم می تواند در قالب منطق درختی ترسیم شود؛ ریشه، ساقه و میوه؛ چرایی، چگونگی و آثار. ساختار باید نظم منطقی داشته باشد، که منطبق بر زمان بودن، عام و خاص، داخل و خارج، فردی ، خانوادگی و اجتماعی و... از این موارد می باشد.
وی در ادامه با بررسی مقاله برگزیده در هفدهمین جشنواره بانوی کرامت به تبیین بیان مسئله و نقاط قوت و ضعف این مقاله پرداخت.
در پایان این مراسم از طلبه برگزیده (شایسته تقدیر در بخش ویژه) و معاونین پژوهش و اساتید ارزیاب مدارسی که بیشترین آمار مشارکت در جشنواره بانوی کرامت را داشتند تقدیر به عمل آمد.
معاون پژوهش استان در پایان خاطرنشان کرد: این جشنواره فرصتی مناسب برای شناسایی و معرفی استعدادهای برتر در حوزههای مختلف علمی و پژوهشی است و حضور کمّی طلاب موجب نشاط پژوهشی می شود. امیداست با تداوم و استمرار چنین رویدادهایی، شاهد رشد و شکوفایی علمی طلاب به ویژه در عرصه زن، خانواده و تربیت فرزند باشیم.
انتهای پیام/
نظر شما