
پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر(س) وابسته به مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر، با همکاری مدرسه علمیه تخصصی کریمه اهل بیت (ع) ششمین پیشنشست پنجمین همایش بینالمللی حوراء انسیه (سلاماللهعلیها) برگزار کرد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/تهران، پژوهشکده مطالعات تخصصی کوثر(س) وابسته به مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر با همکاری مدرسه علمیه تخصصی کریمه اهل بیت (ع) ششمین پیشنشست پنجمین همایش بینالمللی حوراء انسیه (سلاماللهعلیها) را با عنوان «زن و تمدنسازی» برگزار کرد.
خانم دکتر صیادی در ابتدای این نشست به تحلیل ارکان تمدن پرداخت و بیان کرد: تمدن نوین اسلامی درحقیقت مشخص کننده یک نقشه راه برای تکامل نهایی به بلوغ فکری برای ظهور هرچه زودتر امام زمان(عج) است.
وی افزود: تمدن نوین اسلامی از جامعه اسلامی شاید شروع شود، اما جامعه جهانی را در برمی گیرد و افراد در این جامعه باید همدل و هم نوا باشند.
خانم صیادی همچنین تأکید کرد: زنان نقشی بیبدیلی در ایجاد تمدن نوین اسلامی دارند. زیرساختترین نقشی که در این تمدن سازی مهم است، نقش تربیتی بانوان است، یک زن عنصر سازنده تمدن نوین اسلامی است. پس در ابتدای راه -نقش تربیتی خود زن- یعنی خودسازی و بعد دیگر سازی و بعد جامعه سازی وی بسیار مهم است.
وی با توجه به فرمایشات مقام معظم رهبری الگوی زن مسلمان را دغدغهمند خواند و افزود: بانوان باید هم به مسئولیتهای خانوادگی و هم به نقشهای اجتماعی و مشارکت های سیاسی توجه توأمان داشته باشد.
وی در ادامه به زنان موفق اسلام و نحوه تمدن سازی ایشان درصدر اسلام اشاره و با معرفی موضوعات پژوهشی در این عرصه، طلاب را به پژوهش و مقالهنویسی دعوت کرد.
انتهای پیام/
نظر شما