
مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران کشور گفت: با همه امکانات موجود، چرا هنوز نمیتوانیم نیاز جدی پژوهشی همکاران را پاسخ دهیم؟ باید نیاز جدی به پژوهش احساس شود و برای تحقق آرمانها تلاش مضاعف کنیم.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ هرمزگان، جناب آقای کرامتی مدیرکل پژوهشهای عمومی حوزههای علمیه خواهران کشور در اختتامیه دهمین جشنواره گروهی رشد و هفدهمین جشنواره بانوی کرامت بیان داشت: باید نیاز جدی به پژوهش احساس شود و به عنوان حلقه گمشده در حوزهها نباشد، در ۲۸ استان، معاونان پژوهش و نمایندگان در مدارس حضور دارند، اما میل به نگارش، تدوین و تحقیق هنوز به مرحله مطلوب نرسیده؛ اگر چنین وضعیتی ادامه داشته باشد، نمیتوانیم انتظار تحقق شعار «انتم الاعلون» را داشته باشیم.
وی بیان کرد: پژوهش و آموزش با «حلوا حلوا گفتن» درست نمیشود. باید برای تحقق آرمانها تلاش مضاعف کنیم. همانطور که خدا وعده داده اگر تقوا پیشه کنیم، از جایی که گمان نمیبریم، بر ما میبارد، این همان رمز پیروزی است یعنی تقوا و عمل.
آقای کرامتی مدیرکل پژوهشهای عمومی با اشاره به سرمایههایی همچون حاج قاسم سلیمانی، ابو مهدی المهندس، سید حسن نصرالله و دیگران، به راحتی به دست نیامدهاند، اظهار داشت: بازسازی این سرمایهها، نیازمند برنامهریزی، تربیت، پژوهش و ایمان است. اگر غفلت کنیم، از قافله عقب میمانیم.
وی در ادامه افزود: پژوهش باید با اخلاق و رفتار نیک همراه شود؛ چرا که دیگران از ما یاد میگیرند. اگر قرار است دیگران را راهبری کنیم، باید خود الگو باشیم.
مدیرکل پژوهش های عمومی حوزههای علمیه خواهران کشور در پایان از تمام همکاران در معاونت پژوهش، به ویژه همکاران استانی، بابت تلاشها و دستاوردهای ارزشمندشان در حوزه کرسیها، مجلات، جشنوارهها و دیگر فعالیتهای علمی، صمیمانه تشکر کرد و خاطرنشان کرد: موفقیتهایی نظیر کسب رتبه برتر دبیرخانه در جشنواره علامه حلی، قابل تحسین است.
نظر شما