
معاونت پژوهش حوزه علمیه خواهران از تجلیل 30 نفر از برگزیدگان استانی هفدهمین جشنواره بانوی کرامت و نهمین مسابقه پژوهش گروهی رشد در فروردین ماه 1404 خبر داد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/زنجان، سرکار خانم میرعیسی خانی، معاون پژوهش مدیریت حوزه علمیه خواهران از برگزاری اختتامیه جشنواره بانوی کرامت و مسابقه گروهی پژوهش رشد و تجلیل از برگزیدگان استانی خبر داد و افزود: در در رویداد پژوهشی سال 1403 مرکز، 270 نفر از طلاب و اساتید استان شرکت داشتند که خود گواه ظرفیت پژوهشی استان در امر پژوهش است، لذا از باب انگیزه بخشی، تجلیل از شایستگان تقدیر استانی و تشکر از تلاشهای خالصانه معاونان محترم پژوهش و اساتید و طلاب شرکت کننده در جشنواره، این مراسم برگزار شد.
حجت الاسلام و المسلمین محدر، مدیر حوزه علمیه خواهران استان در ابتدای این جلسه ضمن اشاره به جایگاه پژوهش عنوان کردند: شاخص اصلی رشد علمی هر نظام آموزشی، مبتنی بر پژوهش است. حوزه های علمیه خواهران نیز، اگر قرار باشد به عنوان نهاد تأثیرگذار در جامعه شناخت شود و حل مسئله کند، باید مبتنی بر اسناد افق چهارده چهارده، بتواند مرجعیت علمی در مباحث زن و خانواده را به دست بیاورد و این محقق نخواهد شد، جز با رشد پژوهشی حوزه. البته در سالهای اخیر، رشد کمی رشتهها در سطح سه و چهار در استان، میتواند به توسعه پژوهش کمک کند و ما باید در کنار آن، به سمت توسعه کیفی در حوزهها حرکت کنیم.
مدیر حوزه علمیه خواهران با اشاره به وجود به زیرساختهای پژوهشی موجود در استان از قبیل: سطوح سه و چهار، دو مجله علمی- پژوهشی و تشکیل گروه علمی در مدرسه الزهرا س زنجان و وجود زمینه تشکیل در مدارس دیگر استان، افزود: در کنار وجود زیرساخت، وجود رویکرد پژوهشی در مدیران هم عامل پیشرفت پژوهش است، اگر رویکرد علمی-پژوهشی وجود نداشته باشد، حتی با وجود زیرساختهای پژوهشی، نمیتوان پژوهش را رشد داد.
در ادامه جلسه از 30 نفر از شایستگان تقدیر استانی هر دو رویداد تجلیل بعمل آمد
نظر شما