برگزاری جلسه درس اخلاق عمومی در حوزه علمیه ورامین

جلسه درس اخلاق عمومی در مدرسه علمیه کوثر ورامین با حضور امام جمعه شهرستان ورامین برگزار شد

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/تهران، حجت الاسلام والمسلمین جناب آقای عزیزی امام جمعه محترم شهرستان ورامین در جلسه درس اخلاق عمومی که در سالن اجتماعات حوزه علمیه کوثر ورامین برگزار شد، ضمن یادآوری مطالب جلسه قبل گفت :  غالباً مودت اظهار تقابل است ولی در محبت غالباً تقابل ندارد و به صورت یک طرفه است.

حجت الاسلام والمسلمین عزیزی امام جمعه ورامین گفت: آیین ایرانیان زمان باستان آیین مهر و محبت بود و اسلام چون آئین محبت است و با خواسته ذاتی و عاطفی انسان تطابق دارد  به جان ایرانیان نشست.

حجت الاسلام عزیزی با اشاره به محبت و مودتی که بین شیعیان و اهل بیت وجود دارد بیان داشت : آنچه که از اهل بیت علیهم السلام به سوی ما می‌آید محبت است و آنچه که از ما به سوی اهل بیت علیهم السلام جریان دارد مودت است.

آقای عزیزی گفت: پیامبر اکرم صلی الله رحمة للعالمین است یعنی مردم به او محبت داشته باشند یا نداشته باشند تکلیف او ابراز محبت و مهربانی است .
امام جمعه شهرستان ورامین با بیان نسبت رحمت بنده به خداوند و با اشاره به راز آیه ۲۳ سوره شورا گفت : وقتی خداوند می‌فرماید : «قُلْ لَا أَسْأَلُکُمْ عَلَیْهِ أَجْرًا إِلَّا الْمَوَدَّةَ .»  یعنی انسان نسبت به خداوند رحمت ندارد بلکه مسئلت رحمت دارد چون امکان پذیر نیست که ما به خداوند محبتی داشته باشیم و او به ما محبت نداشته باشد و این محبت خداوند در عین بی‌مهری و بی‌محبتی ما بر ما جاری می‌باشد. اگر ما محبتی به اهل بیت و خداوند متعال داریم در حقیقت این محبت ما نوعی اجابت است و در حقیقت ما این دعوت به محبت را اجابت می‌کنیم.

حجت الاسلام عزیزی با اشاره به آیه ۲۴ سوره اسراء گفت  : وقتی خداوند می‌فرماید «وَاخْفِضْ لَهُمَا جَنَاحَ الذُّلِّ مِنَ الرَّحْمَةِ» در حقیقت به بنده امر می‌کند از روی رحمت به پدر و مادر محبت کنید، چرا که در زمان طفولیت پدر و مادر بدون چشم داشت به فرزند خود محبت ورزیدند . 

حجت الاسلام عزیزی ضمن بیان اختلافاتی که در خانواده‌ها ممکن است وجود داشته باشد اظهار داشت : تمامی اختلاف‌ها به دلیل دوری خانواده‌ها از قرآن کریم می‌باشد. 

وی گفت : اگر مودت و رحمت بین افراد جامعه وجود نداشته باشد کضم غیض، بخشش پرده پوشی  و ...  وجود نخواهد داشت و اگر رحمت و مودت نباشد، بنیان خانواده و در نهایت جامعه از بین خواهد رفت.
 

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha