
فرمانده سپاه قدس گیلان، با تاکید بر ضرورت مقابله با جنگ شناختی دشمن در حوزه عفاف و حجاب، فعالیت در این عرصه را «جهاد با آبرو» عنوان کرد و گفت: فرهنگسازی، گفتگوی دوستانه و برنامههای هدفمند برای موفقیت در این جهاد ضروری است.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حمید دامغانی فرمانده سپاه قدس گیلان، در همایش تجلیل از کنشگران عرصه عفاف و حجاب در رشت، با تأکید بر ضرورت مقابله با جنگ شناختی و نرم دشمن، فعالیت در این عرصه را «جهاد با آبرو» دانست و اظهار کرد: مهمترین جهاد، جهاد با آبرو است و اجر جهاد با آبرو از اجر و ثواب شهدای دفاع مقدس، حرم و عرصههای امنیت کمتر نیست.
فرمانده سپاه قدس گیلان افزود: ضرورت اصلی نظام با توجه به فعالیتهای دشمن در قالب جنگ شناختی و جنگ نرم، ایجاب میکند که هوشیارانه عمل شود.
وی با اشاره به اینکه آثار این جنگ در خیابانها و اماکن تفریحی قابل مشاهده است، اظهار کرد: فعالیت کنشگران جهادی است که با فعالیتهای بسیج متفاوت است، دراین جهاد، جایی نیست که هر کسی ورود کند،حتی کسانی که به ظاهر دین دارند ورود به این عرصه نمیکنند.
دامغانی عیار بسیجی بودن و محک ایمان فرد را در گرو این مهم دانست و اضافه کرد: گروههای «سفیران مهر» به عنوان کنشگران امر به معروف به مهارت و پختگی رسیدهاند.
وی امر به معروف را دارای دایره وسیعی هم به لحاظ موضوعات و هم به لحاظ روشها دانست و تذکر رسانهای و تذکر لسانی در حوزه حجاب و عفاف را از جمله موارد مهم برشمرد.
فرمانده سپاه قدس گیلان، رسالت اصلی در این زمینه را فرهنگسازی دانست و تصریح کرد: فرهنگسازی امر به معروف با حضور در میدان و تبلیغ عملی، احیای فرهنگ و یک فریضه است.
وی همگانی کردن یک معروف، احساس مسئولیت مهم بیان کرد و گفت: امر به معروف جمعی و هم امر به معروف فردی مهم است، برنامههای تدوین و برنامهریزی کردن که جمعی امر به معروف شود بسیار مهم است.
دامغانی کوتاهترین راه برای پرداختن به مسائل را پرداختن به حوزه ایثار و شهادت دانست و گفت: حوزه شهدا بسیار تأثیرگذار است دارد و ما باید جدای از تذکر لسانی، مباحث گفتوگوی دوستانه را در این فضاها ایجاد کنیم.
وی افزود: آثار بیحجابی، ترویج بیعفتی است که نتیجه آن پوچی و ناامیدی برای زنان است که باید در گفتگوهای دوستانه و صمیمی به این موضوع پرداخته شود.
فرمانده سپاه قدس گیلان بزرگترین معروف را ایجاد نظام اسلامی توسط امام عزیز بیان کرد و گفت: حفظ نظام، وحدت اسلامی، تلاش برای تحکیم بنیان خانواده، جلوگیری از اختلاف و تزریق ناامیدی در جامعه از مصادیق بزرگ امر به معروف است که اگر به آن توجه نشود، بزرگترین منکر است.
وی با انتقاد از عدم اثربخشی برخی اقدامات فرهنگی به دلیل عدم هدفمندی، خواستار تدوین برنامههایی شد که اثر داشته باشد.
لازم بهذکر است در پایان از ۱۸۰ کنشگر عفاف و حجاب تجلیل شد.
انتهای پیام/
نظر شما