
استاد اخلاق در جلسه تفسیر و اخلاق که در مدرسه علمیه حضرت صدیقه طاهره (س) برگزار شد، گفت: علم و عمل، دو دوست صمیمیاند و عالمان واقعی کسانی هستند که در برابر وظایف خود احساس مسئولیت شدید دارند و اهل عمل هستند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/ مرکزی، جلسه تفسیر و اخلاق امروز با سخنرانی حجتالاسلام رجبی استاد اخلاق و با حضور طلاب در مدرسه علمیه حضرت صدیقه طاهره (س) برگزار شد.
حجتالاسلام رجبی به تشریح ارتباط علم و عمل با استناد به آیه ۲۸ سوره فاطر پرداخت و علم واقعی را همراه با احساس مسئولیت و عمل به وظایف دانست.
حجتالاسلام رجبی سخنان خود را با محوریت آیه ۲۸ سوره فاطر، «إِنَّمَا یَخْشَی اللَّهَ مِنْ عِبَادِهِ » آغاز کرد و با ارائه ترجمهای متفاوت و عمیق از این آیه، اظهار داشت: تنها بندگان عالم و دانشمند هستند که از خدا میترسند، یعنی به مقام عالی خشیت نائل میگردند.
وی افزود: این خشیت، ترس سطحی و ظاهری نیست بلکه نوعی احساس مسئولیت عمیق و درک حضور همیشگی خداوند است که انسان را از گناه باز میدارد و به انجام وظایف الهی ترغیب میکند.
این استاد حوزه با تأکید بر تمایز عالمان واقعی از مدعیان علم، خاطرنشان کرد: عالمان واقعی کسانی هستند که در برابر وظایف خود احساس مسئولیت شدید دارند و اهل عمل هستند، نه فقط سخن.
وی تصریح کرد: علم و عمل دو دوست صمیمی و جدا نشدنی هستند، کسی که خدا را بشناسد از او میترسد و این ترس او را وادار به عمل و اطاعت فرمان خدا میکند.
حجت الاسلام رجبی تأکید کرد: صاحبان علم، خدا را به خوبی میشناسند و برای او عمل میکنند.
حجتالاسلام رجبی به اهمیت ترویج اخلاق و معنویت در جامعه اشاره و بر نقش طلاب علوم دینی در این زمینه تأکید کرد.
وی از طلاب خواست تا با الگو قرار دادن سیره ائمه اطهار(علیهمالسلام) و عمل به آموزههای دینی، به عنوان مبلغان حقیقی دین مبین اسلام در جامعه نقشآفرینی کنند و با رفتار و کردار خود، مردم را به سوی ارزشهای الهی دعوت کنند.
انتهای پیام/
نظر شما