جمهوری اسلامی در خط مقدم نبرد با حزب شیطان است

مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس در نشست اخلاقی در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) گفت: جمهوری اسلامی ایران در حال حاضر در خط مقدم مبارزه با حزب شیطان است.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/فارس، نشست اخلاقی در مدرسه علمیه حضرت زینب (س) با حضور حجت الاسلام سید ابراهیم افتخاری مدیر حوزه علمیه خواهران استان فارس برگزار شد.
حجت الاسلام افتخاری گفت: تقابل جریان حق و باطل در درون انسان وجود دارد، نفس اماره که انسان را به بدی دعوت می‌کند و نفس لوامه که انسان را سرزنش می‌کند و شیطان که از جنیان بود و با اختیار خودش کفران ورزید و تکبر کرد و تمام تلاشش را در طول تاریخ کرده که انسان را گمراه کند و تا الان این تقابل ادامه دارد.
وی گفت: شیطان همیشه سراغ انسان‌های تأثیرگذار همچون کسانی که اهل تربیون و اهل مکتب هستند و کسانی که می‌توانند روی انسان‌ها بیشتر تأتیر بگذارند، مثل طلبه‌ها خواهد رفت، اگر آمدیم در مسیری باشیم که مبلغ دین خدا باشیم برای جلوگیری از تسلط و وسوسه شیطان، باید ارتباطمان را با خدا، با امام حسین علیه السلام و با ائمه اطهار علیهم السلام محکم کرده و انس بیشتری با دعاها و مناجات داشته تا بتوانیم از وسوسه شیطان در امان بمانیم.
استاد حوزه عنوان کرد: شیطان بیکار ننشسته و  تمام نیروها و امکانات خود را پای کار تقابل با جریان حق آورده، حزب شیطان، ارتش شیطان از جن و انس، همچون آمریکا و اسراییل و طرفدارن آن‌ها پای کار آمده اند.
وی با بیان اینکه تقابل یهود با دین خدا از زمان سامری شروع و هربار به شکلی و با ایجاد انحرافاتی ادامه پیدا کرده است؛ عنوان کرد: اسرائیل یکی از مظاهر شیطان در عالم است و به دنبال کسب قدرت و به دست گرفتن امور جهان است.
حجت الاسلام افتخاری با اشاره به اینکه جمهوری اسلامی در حال حاضر در خط مقدم نبرد با شیطان است، عنوان کرد: سردار شهید سلیمانی ارتش بین المللی جهان اسلام را تشکیل و با تمام قوا جلوی نقشه‌های آمریکا و اسراییل ایستاد و همچنان جبهه مقاومت با پشتیبانی ولی فقیه در جمهوری اسلامی، جلوی ارتش شیطان ایستاده است.
 وی ادامه داد: امام خمینی با شعار نه شرقی نه غربی، جمهوری اسلامی و با مدیریت ام القرای جهان اسلام هیمنه بلوک شرق و غرب را شکست، اکنون کشور و منطقه در شرایط بسیار حساسی قرار دارد و این شرایط هم برای ما و هم برای دشمن شرایط مرگ وزندگیست، باید تلاش کنیم و در فضای مجازی و حقیقی، به جهاد تبیین و روشنگری بپردازیم و پیروزی قطعی جبهه حق و حزب الله را به مردم نوید دهیم و اجازه ندهیم اصحاب شیطان، از طریق فضای مجازی، ذهن و فکر مردم ما را منحرف کنند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha