
نشست نهج البلاغهخوانی، شرح و تفسیر حکمتهای نهجالبلاغه با خوانش حکمت یک که اصول و شیوههای مواجه با فتنه است، در مدرسه علمیه فاطمیه (س) پاکدشت برگزار شد.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/تهران، نشست نهجالبلاغهخوانی، شرح و تفسیر حکمتهای نهجالبلاغه با خوانش حکمت یک که اصول و شیوه های مواجه با فتنه است برگزار شد.
خانم خانی معاونت پژوهش حوزه علمیه فاطمیه پاکدشت با بیان این حکمت افزود: اولین بار در فتنه سال ۸۸ رهبری معظم انقلاب این حکمت را به کار بردند، فتنه به معنای وضعیتی است که فضای غبار آلود و تشخیص حق از باطل در آن دشوار است.
وی در ادامه گفت: در این شرایط فتنه نیروهای جامعه به سه دسته تقسیم میشوند، گروهی اقلیت منافق که خود را اهل حق جلوه میدهند ولی در باطن این گونه نیست، دیگری خواص اهل حق که ویژگی اصلی آنها قدرت تشخیص حق از باطل در فضای غبار آلود فتنه است که از این قوه تشخیص به بصیرت یاد میشود و دسته دیگر اکثریت جاهل که عمده افراد جامعه را تشکیل میدهند و فاقد قدرت تشخیص و بصیرت کافی هستند و تحت تاثیر دو گروه دیگر قرار میگیرند.
گفتنی است این نشست روز چهارشنبه ۳ اردیبهشت ماه با همکاری هر دو معاونتهای فرهنگی و پژوهش مدرسه تخصصی فاطمیه پاکدشت در مراسم صبحگاه برگزار شد و همچنان ادامه خواهد داشت.
انتهای پیام/
نظر شما