
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل گفت: زمانی که انسان مرتکب گناه میشود از دستورات الهی فاصله میگیرد و به تبع آن زمینه زوال فرهنگی جامعه را فراهم میکند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران/اردبیل، حجتالاسلام و المسلمین رسول خواسته در آیین نشست اخلاق مدرسه علمیه تخصصی الزهرا (سلاماللهعلیها) اردبیل، با تأکید بر اینکه انجام گناه در تضاد با دستورات الهی قرار دارد و علاوه بر پیامدهای اخروی، اثرات وضعی آن در همین دنیا نیز نمایان میشود، گفت: گناهانی مانند دروغ، غیبت، ظلم و حسادت، آرامش فردی و اجتماعی را مختل میکند و انسان را از مسیر سعادت دور میسازد.
وی گناهان را عاملی برای تضعیف ارتباط انسان با خداوند دانست و افزود: انجام گناه، ذهن و دل انسان را از یاد خداوند دور میسازد زمانی که فرد درگیر گناهان میشود توجه او به امور مادی و دنیوی بیشتر شده و در نتیجه، ارتباط معنوی خود را با خداوند از دست میدهد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان اردبیل تصریح کرد: خداوند با رحمت بینهایت خود، مؤمنان را از گناهانشان آگاه میسازد. انسان مؤمن بهواسطه پاکی قلب و نزدیکی به پروردگار، حساسیت بیشتری نسبت به گناه دارد و ایجاد پشیمانی و توبه بعد از لغزش نشانهای از لطف الهی است که مؤمن را متوجه کوتاهیهای خود کرده و فرصت اصلاح را به او عطا میکند.
حجتالاسلام خواسته افزود: ارتکاب گناه علاوه بر تحتتأثیر قراردادن زندگی فردی، در سطح جامعه نیز پیامدهای مخربی دارد، زمانی که انسان از دستورات الهی سرپیچی میکند، ارزشهای انسانی و اجتماعی در معرض خطر قرار میگیرد و جامعه دچار زوال فرهنگی و اخلاقی میشود.
نظر شما