با جلوگیری از سقط جنین، فرصت یک زندگی جدی‌تر احیا می‌شود+ فیلم

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با حضور در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران گفت: احیا کردن و حیات بخشیدن به یک نفس و زنده کردن خانواده‌های پرجمعیت فرصت زندگی یک جدی‌تر را اعطا می‌کند که مانع از درهم تنیدگی خانواده‌ها می‌شود.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام والمسلمین مجتبی فاضل مدیر حوزه‌های علمیه خواهران با حضور در سی و ششمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران در غرفه نفس(حامیان حق حیات جنین)، اظهار کرد: یکی از گناهانی که در قرآن کریم بشدت مذمت شده و جزو گناهان کبیره قرار می‌گیرد، قتل عمد، سقط جنین و.. است که از مصادیق قتل نفس به‌شمار می‌آید و منجر به آتش دوزخ خواهد شد و اگر در جهت مثبت این موضوعف کسی احیا کند نفسی را و به قولی جان، نفس، فرزندی را نجات دهد و به تکامل برساند به تعبیر قرآن همه دنیا را آباد و زنده کرده است، «مِنْ أَجْلِ ذَٰلِکَ کَتَبْنَا عَلَیٰ بَنِی إِسْرَائِیلَ أَنَّهُ مَنْ قَتَلَ نَفْسًا بِغَیْرِ نَفْسٍ أَوْ فَسَادٍ فِی الْأَرْضِ فَکَأَنَّمَا قَتَلَ النَّاسَ جَمِیعًا وَمَنْ أَحْیَاهَا فَکَأَنَّمَا أَحْیَا النَّاسَ جَمِیعًا وَلَقَدْ جَاءَتْهُمْ رُسُلُنَا بِالْبَیِّنَاتِ ثُمَّ إِنَّ کَثِیرًا مِنْهُمْ بَعْدَ ذَٰلِکَ فِی الْأَرْضِ لَمُسْرِفُونَ.»

وی ادامه داد: همانگونه که در زمان پیامبر اکرم(ص) فرزندان از باب «خَشْیَةَ إِمْلاقٍ» و کم بودن رزق و روزی زنده به گور و یا کشسته می‌شدند، امروزه نیز این مفاهیم و باورهای رایج غلط مانند کم بودن رزق و درآمد بر عقیده‌ها حاکم است که سرمنشا این کاهش جمعیتی از نقشه‌های شوم استکبار جهانی نشأت می‌گیرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل گفت: کشورهای اسلامی همیشه با بهره‌گیری از توان جمعیتی خود، می‌توانستند یک قدرت مانور را در دنیا ایجاد کنند اما امروز با وجود سیاست‌های غلط و تبلیغات منفی این قدرت از آنان گرفته شده است و بخشی از جوامع نیز متاثر از این ایده استعماری شده‌اند.

 وی افزود: در اسلام خانواده پرجمعیتی رواج داشته که توانایی داشتن خواهر، برادر، عمو و... را برای فرزندان به ارمغان آورده است اما با پیروی از سیاست‌های غلط تک فرزندی یا حداکثر دو فرزندی، این تجارب از فرزندان و نسل امروزی سلب شده است بنابراین بنده اعلام می‌کنم که از بین بردن یک جنین، حکم از بین بردن همه عالم را در برخواهد داشت.

مدیر حوزه‌های علمیه خواهران گفت: احیا کردن و حیات بخشیدن به یک نفس و زنده کردن خانواده‌های پرجمعیت اولا فرصت زندگی یک جدی‌تر را اعطا می‌کند که مانع از درهم تنیدگی خانواده‌ها می‌شود و دوما خانواده‌های پرجمعیت مسلمان به منزله خاری در چشم دشمنان اسلام خواهند شد.

وی مطرح کرد: امیدوارم در کشور عزیزمان فرزندانی بی‌نقص متولد شوند تا بتوانند لذت بهره‌مندی از زندگی و عدالت اجتماعی را تجربه کنند و به نسلی نیکو و فاخر مبدل گردند.

ـ توصیه شما به افرادی که قصد سقط فرزند خود را دارند، چیست؟

حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل در این راستا ابراز کرد: هر گونه سقط جنین، دلیل موجهی ندارد اما خواهش بنده این است که به دلایل واهی که توصیه پزشکی و تعارض بین دو امر در آن وجود ندارد از چنین اقدامی خودداری کنند، ما امروزه ثمن‌هایی از طلاب حوزه‌های علمیه خواهران با نام انجمن «نفس» نجات فرزندان سقط داریم که بر بالین مادرهای باردار حاضر شده و با توصیه‌های اخلاقی و دینی مانع از سقط جنین خواهند شد تا جنین در مسیری آرام قدم در دنیا بگذارد.

در پایان نیز، حجت‌الاسلام والمسلمین فاضل متن یادبودی را تحت عنوان «فرصت حیات و زیستن را از دیگران نستانیم و دنیای پیرامون خود را با کودکان زیباتر کنیم» از خود بر جای گذاشت.

انتهای پیام/

با جلوگیری از سقط جنین، فرصت یک زندگی جدی‌تر احیا می‌شود+ فیلم

با جلوگیری از سقط جنین، فرصت یک زندگی جدی‌تر احیا می‌شود+ فیلم

با جلوگیری از سقط جنین، فرصت یک زندگی جدی‌تر احیا می‌شود+ فیلم

با جلوگیری از سقط جنین، فرصت یک زندگی جدی‌تر احیا می‌شود+ فیلم

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha