کد مطلب: 139176
۳۰ اردیبهشت ۱۴۰۴، ۱۱:۴۷
تعادل در مصرف مواد غذایی، رمز سلامتی است

در کارگاه تغذیه سالم بر لزوم توجه به تعادل در مصرف مواد غذایی و پرهیز از رفتارهای غذایی نادرست برای حفظ سلامتی تأکید شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/ مرکزی، به همت معاونت فرهنگی فاطمیه محلات کارگاهی با موضوع تغذیه سالم با حضور خانم امید بیگی کارشناس تغذیه محلات برگزار شد.

خانم امیدبیگی در این کارگاه با اشاره به شیوع باورها و رفتارهای نادرست غذایی در بین مردم، بر ضرورت انتخاب یک شیوه غذایی سالم و کم خطر، متناسب با طبع و ذائقه هر فرد تأکید کرد.

وی افزود: سلامت بدن در گرو رعایت تعادل است. اگرچه مصرف مواد غذایی مفید برای بدن ضروری است، اما مصرف بیش از حد حتی پرفایده‌ترین مواد غذایی نیز می‌تواند منجر به مشکلات سلامتی شود.

این کارشناس تغذیه، حذف قندهای مصنوعی مانند نوشابه، قند، شکلات و… را برای جلوگیری از دیابت، اقدامی مثبت ارزیابی کرد، و بر لزوم مصرف قندهای طبیعی موجود در خرما و میوه‌ها تاکید کرد و گفت: این مواد غذایی به هیچ وجه نباید از سبد غذایی ما حذف شوند، زیرا هر یک از آنان آنزیم‌های خاص و مورد نیاز بدن را تامین می‌کنند.

در ادامه جلسه به پرسش و پاسخ بین کارشناس و طلاب پیرامون موضوعات مختلف تغذیه و سبک زندگی سالم اختصاص یافت.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha