
عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در پیش نشست همایش «منشور روحانیت امامین انقلاب» گفت: تربیت «بانوان مجتهده» با رویکرد بینالمللی توسط حوزههای علمیه خواهران میتواند زمینهساز تحقق نوین اسلامی شود زیرا بسیاری از مسائل آموزشی، فرهنگی، تبلیغی، پژوهشی و... ما در زمینه بینالمللی حضور پررنگی ندارند.
به گزارش پایگاه خبری و رسانهای حوزههای علمیه خواهران، حجتالاسلام والمسلمین فرمانیان، عضو هیئت علمی دانشگاه ادیان و مذاهب در پیش نشست همایش «منشور روحانیت امامین انقلاب؛ ظرفیت های تحقق حوزه علمیه خواهران پیشرو و سرآمد» با موضوع «امتداد اجتماعی اندیشه های تمدنی امام و رهبری در گسترده بین المللی» که در سالن شهید سلیمانی مرکز مدیریت حوزه علمیه خواهران برگزار شد، اظهار کرد: «منشور مقام معظم رهبری» از ما فکر و اندیشه میخواهد که برای رسیدن به تمدن اسلامی چه مبانی باید ایجاد کرد تا همگان بپذیرند، رهبری تشکیل تمدن نوین اسلامی را برعهده حوزه علمیه قرار دادند، بنابراین باید با نگاه عملیاتی به اینکه حوزه علمیه خواهران کجای این مسیر قرار دارد، این را میسر نمود.
نقش حوزههای علمیه خواهران در تمدن نوین اسلامی
وی ادامه داد: تربیت «بانوان مجتهده» با رویکرد بینالمللی توسط حوزههای علمیه خواهران میتواند زمینهساز «تحقق نوین اسلامی» شود، زیرا بسیاری از مسائل آموزشی، فرهنگی، تبلیغی، پژوهشی و... ما در زمینه بینالمللی حضور پررنگی ندارند.
سیاست و اقدامات
حجتالاسلام والمسلمین فرمانیان افزود: حوزههای علمیه خواهران باید مسائل مربوط به «خانواده» را مطرح کند و کل ساختار را برای رسیدن به آن تغییر دهد که بر این اساس نطریههای اسلامی جدیدی مطرح شود.
هر بند سخنان مقام رهبری باید پیوست عملیاتی داشته باشد
در ادامه نشست، حجتالاسلام والمسلمین مرادی، معاون بین الملل مجمع جهانی حضرت علی اصغر(ع) بیان کرد: هر بند سخنان مقام رهبری باید پیوست عملیاتی داشته باشد، تغییر افق دید و سیاستها در حوزه علمیه خواهران که جهانی شمول است میتواند در تحقق آن موثر باشد، رهبری میفرمایند؛ «فقه نباید شخصی باشد» بنابراین باید کمیتهای تشکیل شود تا این موضوع را بررسی کند.
وی افزود: باید با ایجاد اشتغال برای خروجیهای حوزه علمیه خواهران و شبکهسازی امکانات تبلیغ در عرصه بینالملل را فراهم نمود، خروجی در غنای محتوایی نیز باید مورد بررسی قرار گیرد که چه مقدار مدارک تحصیلی ما در دنیا معتبر است بنابراین تعریف این سیاستها میتواند بسیار مهم باشد و برای تحقق آن باید به دنبال برنامهای جامع رفت.
در ادامه نیز سایر پژوهشگران و مبلغان خارجی حوزههای علمیه خواهران از کشورهای لبنان، تانزانیا، نیجریه، آلمان، الجزایر، هند و… به ایراد سخن پرداختند.
انتهای پیام/
نظر شما