شناخت دشمن، کلید حفظ استقلال و امنیت کشور

نشست بصیرتی سیاسی ویژه مبلغات محرم با محوریت بررسی تجاوزات اخیر رژیم جعلی اسرائیل و نقش آمریکا ویژه مبلغات مرکز تخصصی الزهرا(س) اهواز کانون دانش آموختگان و ستاد طرح معراج در عصمتیه بانوان اهواز برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/خوزستان، نشست تبیینی و بصیرتی سیاسی ویژه مبلغات محرم با مشارکت کانون دانش‌آموختگان و ستاد طرح معراج، روز یکشنبه  یکم تیرماه ۱۴۰۴، در عصمتیه بانوان و با حضور حجت‌الاسلام والمسلمین شیرانی، کارشناس مسائل سیاسی و بصیرتی برگزار شد.

شناخت دشمن، کلید حفظ استقلال و امنیت کشور

حجت‌الاسلام والمسلمین شیرانی در این نشست به بررسی وقایع اخیر و تجاوز رژیم جعلی اسرائیل به خاک جمهوری اسلامی ایران و همکاری‌های این رژیم با ایالات متحده آمریکا پرداخته شد.

کارشناس مسائل سیاسی در این جلسه به تشریح ابعاد مختلف این تجاوزات و نقش آمریکا به عنوان شیطان بزرگ در این ماجرا پرداخت و بر لزوم آگاهی‌ بخشی و بصیرت‌افزایی به جامعه توسط مبلغات، به ویژه در منابر و مجالس روضه‌خوانی، تأکید کرد.

شناخت دشمن، کلید حفظ استقلال و امنیت کشور

وی در سخنان خود تصریح کرد: شناخت دقیق از دشمن و استراتژی‌های آن، کلید مقابله با تهدیدها و حفظ استقلال و امنیت کشور است. مبلغات و طلاب باید با بصیرت کامل، پیام‌آور آگاهی و استقامت در جامعه باشند.

این نشست با هدف بصیرت‌افزایی و آگاهی‌بخشی به مبلغات محرم و طلاب برگزار شد و در پایان، به سؤالات و شبهات سیاسی شرکت‌کنندگان پاسخ داده و منابع مطالعاتی برای استفاده در منابر محرم معرفی شد.

مرکز تخصصی الزهرا(س) اهواز ضمن محکوم کردن تجاوزات رژیم جعلی اسرائیل، بر ایستادگی جمهوری اسلامی ایران در برابر زیاده‌خواهی‌های استکبار جهانی تأکید می‌کند و پیروزی جبهه حق را وعده الهی می‌داند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha