برگزاری یادواره شهدای اقتدار در مدرسه علمیه ریحانه الرسول (س)

یادواره شهدای اقتدار وطن با حضور همسر شهید سردار شانه‌ئی در مدرسه علمیه ریحانه الرسول سلام الله علیها برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/تهران، یادواره شهدای اقتدار وطن با حضور همسر شهید سردار شانه‌ئی در مدرسه علمیه ریحانه الرسول سلام الله علیها و با حضور کادر، اساتید، طلاب و عموم بانوان محل برگزار شد.

همسر شهید که از طلاب این مدرسه است، در این دیدار به بیان سیره ایشان پرداخت و شهادت را قله‌ای بیان کرد که پایه‌های آن اخلاص در عمل است.
وی افزود: از دیگر ویژگی‌های ایشان مدیریت ارتباط با نامحرم و در حد ضرورت بود، در خدمت خود گمنام بود و گمنامی را دوست داشت و شهید شانه‌ئی تواضع را با تأسی به شهید برونسی در خود تقویت می‌کرد.
در این یادواره استاد داوودی به ویژگی متقین و ارتباط آنان با امام حسین علیه السلام در دنیا و آخرت پرداخت.


انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha