حمایت‌ها از بانوان کارآفرین واقعی و هدفمند باشد

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی خواستار حمایت واقعی و هدفمند از بانوان کارآفرین شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حکیمه انتظاری مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی، در نشست تخصصی بانوان دستگاه‌های اجرایی این استان که در استانداری آذربایجان شرقی برگزار شد با بیان اینکه مشارکت بانوان در رأی‌گیری بالاست اما در ثبت‌نام برای انتخابات شوراها حضورشان کم‌رنگ است، اظهار کرد: زنان باید در مدیریت شهری و فعالیت‌های اجتماعی نقش مؤثرتری ایفا کنند.

وی با تأکید بر بلوغ اجتماعی بانوان افزود: زنان نباید با رسیدن به جایگاه، هم‌جنس خود را نادیده بگیرند بلکه باید به ارتقای یکدیگر کمک کنند و مطالبه‌گری هدف‌مند در ادارات باید نهادینه شود تا مشخص شود دستگاه‌های اجرایی در حوزه زنان چه عملکردی داشته‌اند.

انتظاری با اشاره به اهمیت سلامت زنان، خواستار گسترش غربالگری سرطان پستان شد و گفت: آمار ابتلا در حال افزایش است و این بیماری علاوه بر هزینه‌های مالی، پیامدهای روانی گسترده‌ای برای خانواده‌ها دارد.

وی خواستار اجرای فراگیر این طرح به‌ویژه در مناطق روستایی شد.

مدیرکل امور بانوان همچنین از افزایش مصرف سیگار در میان جوانان ابراز نگرانی کرد و خواستار برگزاری دوره‌های آموزشی و روان‌شناسی درباره آسیب‌های اجتماعی در دانشگاه‌ها و مدارس شد،

وی همچنین احیای آموزش‌های امدادی مانند بخیه‌زدن و کمک‌های اولیه را برای بانوان ضروری دانست و گفت: هلال‌احمر آمادگی برگزاری این دوره‌ها را دارد.وی با تأکید بر نقش زنان در اقتصاد مقاومتی اظهار داشت: بانوان باید مشاغل خانگی را به سطح کارگاهی و تولیدی ارتقا دهند، برخی از بانوان پس از دریافت تسهیلات اولیه، مسیر رشد را متوقف می‌کنند، درحالی‌که باید به کارفرمایانی الهام‌بخش تبدیل شوند.

انتظاری با اشاره به رتبه پایین ایران در شاخص جهانی اقتصاد، افزود: باید حمایت‌ها از بانوان کارآفرین واقعی و هدفمند باشد و استان آذربایجان شرقی باید در جذب سرمایه و توانمندسازی زنان پیش‌قدم شود.

وی همچنین با اشاره به مشکلات در روند پرداخت تسهیلات ازدواج و فرزندآوری گفت: هرچند این پرداخت‌ها با تاخیر انجام می‌شود، اما دولت مصمم به اجرای کامل آن‌هاست و همچنین از شورای مسکن استان خواست واگذاری زمین به خانواده‌های دارای فرزند را تسریع کند.

مدیرکل امور بانوان با بیان اینکه پنج زن در جایگاه مدیرکلی در استان منصوب شده‌اند، این موضوع را نتیجه حمایت استاندار دانست و گفت: زنان باید از فضای خانه به حوزه مدیریت، تولید و رقابت حرفه‌ای وارد شوند.

انتظاری همچنین اجرای دقیق دستورالعمل دورکاری بانوان دارای فرزند خردسال را خواستار شد و گفت: این اقدام هم به عدالت سازمانی کمک می‌کند و هم موجب افزایش بهره‌وری و رضایت شغلی می‌شود.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری آذربایجان شرقی در پایان بر نقش تربیتی بانوان در خانواده تاکید کرد و گفت: مادران پایه‌گذار آموزش دینی کودکان هستند و تحکیم بنیان خانواده نیازمند مشارکت همه‌جانبه زنان در حوزه‌های فرهنگی، اجتماعی و معنوی است.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha