همایش «پیش از خاموشی» در قزوین برگزار می‌شود

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین از برگزاری همایش «پیش از خاموشی» با موضوع پیشگیری از سقط جنین در قزوین خبر داد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران، حجت‌الاسلام یوسف پورآرین مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین، اظهار کرد: همایشی با عنوان «پیش از خاموشی» با موضوع پیشگیری از سقط جنین و ویژه اقشار خاص از جمله آرایشگران، مزون‌داران و آتلیه‌داران در قزوین برگزار می‌شود.

وی افزود: این همایش روز دوشنبه هفته جاری (۲۷ مردادماه) از ساعت ۱۰ تا ۱۲ با حضور مسئولان استانی و سخنران ملی در سالن اجتماعات اداره‌کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار خواهد شد.

مدیرکل تبلیغات اسلامی استان قزوین تصریح کرد: مهم‌ترین هدف برگزاری این همایش، آگاه‌سازی بانوان درباره باورهای غلطی همچون «شیءپنداری جنین» است که یکی از عوامل مهم سقط جنین به شمار می‌آید.وی ادامه داد: طبق آمار وزارت بهداشت، سالانه بین ۳۰۰ تا ۶۰۰ هزار سقط جنین غیرقانونی در کشور رخ می‌دهد؛ به عبارتی، روزانه حدود هزار سقط جنین ثبت می‌شود.

حجت‌الاسلام پورآرین بیان کرد: حدود ۵۰ درصد از این موارد در هشت هفته ابتدایی بارداری اتفاق می‌افتد؛ بنابراین اگر بتوانیم با آگاه‌سازی، هیجانات مادر را در این دوران کنترل کنیم، قطعاً از تصمیم او برای سقط جنین جلوگیری خواهد شد.

وی با تأکید بر اهمیت آگاهی‌بخشی به مادران خاطرنشان کرد: بسیاری بر این تصورند که پیش از دمیده شدن روح، مادر می‌تواند اقدام به سقط جنین کند؛ درحالی‌که این باور نادرست است و چنین اقدامی در واقع قتل جنین محسوب می‌شود.

حجت‌الاسلام پورآرین در پایان گفت: با توجه به اینکه آرایشگران، مزون‌داران و آتلیه‌داران معمولاً محل مراجعه بانوان هستند، در این همایش از آنان دعوت شده است تا با افزایش آگاهی نسبت به مسئله سقط جنین، نقش مؤثری در اطلاع‌رسانی ایفا کنند و در صورت آگاهی از تصمیم مادری برای سقط جنین، در مسیر پیشگیری از این اقدام گام بردارند.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha