برگزاری کارگاه «محتوای مقاومت در فضای مجازی» در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

کارگاه تخصصی «محتوای مقاومت در فضای مجازی» با هدف بررسی تولید محتواهای مرتبط با محور مقاومت و راهکارهای کنش‌گری مؤثر در فضای مجازی در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد.

به گزارش پایگاه خبری و رسانه‌ای حوزه‌های علمیه خواهران/تهران، کارگاه تخصصی «محتوای مقاومت در فضای مجازی» با تدریس حجت‌الاسلام والمسلمین دکتر مهدیار، مسئول سازمان بسیج اساتید، طلاب و روحانیون تهران، جمعی از اساتید، طلاب و فعالان رسانه‌ای در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر برگزار شد و روند تولید محتواهای مرتبط با محور مقاومت و راهکارهای کنش‌گری مؤثر در فضای مجازی مورد بررسی قرار گرفت.

برگزاری کارگاه «محتوای مقاومت در فضای مجازی» در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

مدرس دوره در بخش نخست به تبیین انواع جنگ‌ها و روش‌های آن‌ها پرداخته و سیر تحول جنگ‌ها را در سه سطح اصلی تشریح کرد. سپس در ادامه، برای تبیین ابعاد جنگ نرم، مروری تحلیلی بر تطور تاریخی و تغییرات فکری در تمدن غرب ارائه شد که شامل دوره‌های رنسانس، انقلاب صنعتی، طرح گوهر کانت، عصر ارتباطات و دوران پست‌مدرن بود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود تأکید کرد که فضای مجازی امروز حول محور طرح گوهر کانت می‌چرخد؛ فضایی که در آن اصل بر آزادی مطلق فرد، نسبی‌گرایی و منافع شخصی یا گروهی است.

برگزاری کارگاه «محتوای مقاومت در فضای مجازی» در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر

همچنین در این کارگاه، چهار مهارت مؤثر در تولید محتوای مقاومت تشریح و سه مرحله اساسی برای کنش‌گری مؤثر در فضای مجازی معرفی شد. بر اساس نظر سنجی انجام‌شده، این دوره با استقبال قابل توجه شرکت‌کنندگان مواجه گردید و ضمن افزایش آگاهی نسبت به مبانی فکری و فلسفی دشمن، زمینه‌ای برای ارتقای توانمندی‌های عملی فعالان فرهنگی و رسانه‌ای فراهم کرد و پیشنهاد شد که برای استمرار آموزش و تعمیق مباحث، دوره‌های تکمیلی نیز برگزار شود.

لازم به ذکر است این کارگاه در روز چهارشنبه ۲۹ مرداد ۱۴۰۴ ساعت ۸ تا ۱۲ در مجتمع آموزش علوم اسلامی کوثر (پایگاه کوثر) برگزار شد.

انتهای پیام/

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha